Ma: 2024.02.27. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Régi idők nagy bűnügyei
Hátulról, alattomosan ütött a 18 éves „navajonki”
Privátkopó 2023. 11. 23. 8:47:00

A 18 éves vádlott és a sértett között 2021 tavaszának egyik estéjén vita alakult ki, amely során a sértett egy üres üveggel fejbe dobta a vádlottat, aki fenyegető üzenetek kíséretében elhagyta a helyszínt.A fiatalkorú elkövető néhány perc múlva a rokonaival tért vissza (tipikus helyzet) az egyik füzesabonyi presszóhoz, majd hátulról, észrevétlenül haragosához futott, akit egy kalapácsszerű tárggyal egyszer, nagy erővel fejen ütött, mintegy viszonozva a korábban kapott támadást. A fiú ezután távozott a tetthelyről.

Az ütés hatására a sértett összeesett, elszenvedett súlyos koponyasérülései miatt életveszélyes állapotba került.

Az ügyben a Heves Vármegyei Főügyészség életveszélyt okozó testi sértés bűntette miatt emelt vádat a fiatalkorúval szemben.

A vádiratában a főügyészség arra tett indítványt, hogy a bíróság az előkészítő ülésen kettő év javítóintézeti nevelést rendeljen el az elkövetővel szemben, amennyiben a bűnösségét a váddal egyezően beismeri.

 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
50 milliót kért a TEK-es ezredes húga a megölt és elégetett budai milliárdos lányaitól, hogy ne akadályozza a hagyatéki eljárást - nem kapott, ezért most ki akarja semmizni őket
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat