Ma: 2023.11.17.
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info


 
Vissza a főoldalra
Alsóruházatában is kábítószert tartott a díler
Privátkopó 2022. 11. 24. 6:21:00

A Fővárosi Főügyészség vádat emelt egy 38 éves férfival szemben, aki 2021-ben kábítószert terjesztett Budapesten. Elfogásakor az erkélyén és az alsóruházatában is találtak kábítószert.A vádirat szerint a büntetett előéletű vádlott 2021 nyarán a Budapest XVIII. kerületi lakásán és a főváros más területén is különféle kábítószerekkel, így úgynevezett kristállyal, amfetaminnal és marihuánával kereskedett.

A férfi munkahellyel és rendszeres legális jövedelemmel nem rendelkezett, megélhetését túlnyomórészt a kábítószerek értékesítéséből fedezte. Volt rá példa, hogy a vádlott a készpénzzel nem rendelkező vevőinek karóráért cserébe vagy hitelbe adott el kábítószert.

A rendőrség a rajtaütéskor a férfinél az alsóruházatában, illetve az erkélyén egy táskában is talált - előre csomagoltan kiporciózott - kábítószert, amely hatóanyagtartalma a jelentős mennyiség alsó határának közel hétszerese volt. Emellett a vádlottól több mint 370 ezer forintot és valutát is lefoglaltak.

A Fővárosi Főügyészség a férfit jelentős mennyiségű kábítószerre elkövetett kábítószer-kereskedelem bűntettével vádolja, mint különös visszaesőt, és vele szemben fegyházbüntetés és pénzbüntetés kiszabására, valamint vagyonelkobzásra is indítványt tett a vádiratban.

A férfi jelenleg is letartóztatásban van.

 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
50 milliót kért a TEK-es ezredes húga a megölt és elégetett budai milliárdos lányaitól, hogy ne akadályozza a hagyatéki eljárást - nem kapott, ezért most ki akarja semmizni őket
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat