Ma: 2024.05.11. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Gazdasági bűnügyek
Alvó férjét szúrta mellkason a nő
Privátkopó 2024. 04. 23. 10:30:00

A Pest Vármegyei Főügyészség védekezésre képtelen személy sérelmére elkövetett emberölés bűntettének kísérlete miatt emelt vádat egy nő ellen, aki alvó férjét szúrta le.A vádirat szerint a nő és a  férfi a cselekmény előtt már több mint egy évtizede voltak házasok. Kapcsolatuk az utolsó öt évben megromlott, többször is szóba került közöttük a válás. Veszekedéseik mindennaposak voltak, amelyhez hozzájárult az is, hogy mindketten napi rendszerességgel fogyasztottak alkoholt.

2023. június 1-jén, délután, Szigethalmon található otthonukban ismét összevesztek azon, hogy a férfi nem adott több italt a nőnek, azt eldugta előle a házban. A vita során a nő megöléssel fenyegette meg a férfit és meg is pofozta.

Később, az esti órákban, miután a férfi lefeküdt aludni, a nő magához vett egy 20 centiméter pengehosszúságú kést a konyhában, azzal a hálószobába ment és azt az ott alvó férfi mellkasába szúrta. A férfi a szúrásra felébredt, kirohant a házból és a szomszédtól kért segítséget, aki értesítette a mentőket és a rendőrséget.

A szúrás következtében a férfi életveszélyes állapotba került, de figyelemmel a támadás módjára és eszközére az ennél súlyosabb eredmény elmaradása csak a véletlennek köszönhető.

 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
50 milliót kért a TEK-es ezredes húga a megölt és elégetett budai milliárdos lányaitól, hogy ne akadályozza a hagyatéki eljárást - nem kapott, ezért most ki akarja semmizni őket
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat