Ma: 2023.05.30. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Hírmix
Baltával többször fejbe vágta lakótársát egy idős férfi - emberölés kísérlete miatt őrizetbe vették
Privátkopó 2023. 02. 24. 8:16:00

Az életellenes bűncselekmény Kecelen történt, és két férfi vitája vezetett a majdnem végzetes tragédiához.A Bács-Kiskun Vármegyei Rendőr-főkapitányság munkatársai 2023. február 23-án, délelőtt őrizetbe vettek egy 75 éves keceli lakost.

A gyanú szerint az idős férfi a hajnali órákban vitába keveredett a vele egy háztartásban élő barátjával, akit - a szóváltást követően - egy baltával többször fejbe vágott. A sértett - egy 61 éves férfi - a bántalmazás következtében súlyos-életveszélyes sérülést szenvedett.

A nyomozók a támadót emberölés bűntett kísérletének elkövetésével gyanúsítják, és - kihallgatását követően - előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására.

 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
50 milliót kért a TEK-es ezredes húga a megölt és elégetett budai milliárdos lányaitól, hogy ne akadályozza a hagyatéki eljárást - nem kapott, ezért most ki akarja semmizni őket
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat