Ma: 2021.11.26. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Balesetek, tűzesetek, katasztrtófák
Súlyos bántalmazás Tarnaleleszen
Privatkopo.info 2021. 11. 26. 6:39:00

Egy férfi tett bejelentést az Egri Rendőrkapitányság Pétervásárai Rendőrőrsén 2021. november 22-én arról, hogy néhány nappal korábban bántalmazta őt az egyik ismerőse, Tarnaleleszen. Két nappal később kiderült, hogy a sértettnek - az elsődleges orvosi vélemény alapján - súlyos sérülése keletkezett.A nyomozók 2021. november 25-én, reggel őrizetbe vették a feltételezett elkövetőt, továbbá gyanúsítottként hallgattak ki egy fiatalkorút is, mint bűnsegédet, aki a bűncselekményt rögzítette a telefonjával és közben bátorította társát a verekedésre.

A két tarnaleleszi lakos ellen súlyos testi sértés bűntette miatt indult eljárás.

A 31 éves gyanúsítottal szemben a nyomozó hatóság előterjesztést tesz a letartóztatásának indítványozására.

 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Váratlan fordulat! „Örökösként” jelentkezett a halálra égetett milliárdos volt „élettársa”, akiről az üzletember korábban a gyámhivatalnak azt állította, hogy rendszeresen meglopja, mérgezi - a nő testvére a TEK műveleti főosztályvezetője
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat