Ma: 2024.07.09.
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info


 
Vissza a főoldalra
Cigarettát kért a cigány, persze megint rablás lett a vége
Privátkopó 2024. 07. 02. 8:44:00

Rablás bűntette és okirattal visszaélés vétsége miatt a Tatabányai Járási Ügyészség vádiratot nyújtott be egy férfival szemben, aki cigarettát kért a sértettől, majd erőszakkal vette el az értékeit.A vádirat szerint az elkövető 2023. június 6-án, éjjel, Oroszlányban, a Rákóczi úton, felfigyelt az ittas sértettre, akitől egy szál cigarettát kért. Közben eleredt az eső, ezért sértett közölte, hogy a közeli garázssornál lévő eresz alatt sodor neki egyet. A férfi ezt nem várta meg, a sértettet ököllel gyomron és arcon ütötte, aki emiatt a garázs falába ütötte a fejét, eszméletét rövid időre elvesztette.

A támadó áldozata nadrágzsebéből kivette a 80 000 forint értékű mobiltelefonját, a 2000 forint értékű pénztárcáját, a benne lévő 12 000 forintot, a sértett személyes okmányait  és bankkártyáit.  Az elkövető kerékpárral távozott a helyszínről, útközben a sértett telefonját egy garázs tetejére dobta, a pénztárcából a készpénzt kivette, a pénztárcát és az iratokat egy kukába dobta.

A készpénz kivételével az elvett értéktárgyakat a nyomozó hatóság megtalálta és a sértettnek visszaadta.

Az ügyészség a vádiratban a többszörös és különös visszaeső férfival szemben fegyházbüntetésre, közügyektől eltiltásra és vagyonelkobzásra tett indítványt.

 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
50 milliót kért a TEK-es ezredes húga a megölt és elégetett budai milliárdos lányaitól, hogy ne akadályozza a hagyatéki eljárást - nem kapott, ezért most ki akarja semmizni őket
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat