Ma: 2022.05.21. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Jogháló
Kábítószer-kereskedő barátokkal szemben emelt vádat a Fővárosi Főügyészség
Privatkopo.info 2022. 05. 21. 7:02:00

A vád szerint egy 26 éves férfi 2020-ban droggal kereskedett Budapesten. Barátja, aki szintén dílerkedett, tőle vette a marihuánát. Elfogásukkor - egy V. kerületi lakásból - kábítószert, mérlegeket és nagy összegű készpénzt is lefoglaltak a nyomozók.A főügyészség tájékoztatása szerint egy 26 éves férfi marihuánával kereskedett, amelyet egy V. kerületi lakásban tárolt és - előzetes egyeztetést követően - értékesített a vevőkörébe tartozó személyek részére. 2020. május 25-én az esti órákban - továbbértékesítés céljából - jelentős mennyiségű marihuánát adott el 2 400 000 forintért barátja, egy 25 éves férfi részére, aki azt gépkocsijában szállította. A belvárosi rendőrök rövid időn belül - a Bajcsy-Zsilinszky úton - megállították a 25 éves férfit, majd miután megtalálták az autóban a kábítószert, elfogták.

A rendőrök ezután a 26 éves dílert kerítették kézre a közeli lépcsőházban, akinek a lakásában kannabisz tartalmú növényi származékot, kannabisz gyantát, digitális mérlegeket, kábítószer csomagolására alkalmas fóliázó készüléket, valamint a kábítószer kereskedelemből származó több millió forintot és több százezer eurót foglaltak le.

A Fővárosi Főügyészség a vádlottakkal szemben jelentős mennyiségű kábítószerre elkövetett kábítószer-kereskedelem bűntette miatt nyújtott be vádiratot a Fővárosi Törvényszékre, és velük szemben végrehajtandó fegyházbüntetés kiszabását indítványozta. A főügyészség emellett pénzbüntetés, valamint közügyektől eltiltás kiszabására és vagyonelkobzásra is indítványt tett a vádiratban.

 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
50 milliót kért a TEK-es ezredes húga a megölt és elégetett budai milliárdos lányaitól, hogy ne akadályozza a hagyatéki eljárást - nem kapott, ezért most ki akarja semmizni őket
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat