Ma: 2024.06.11. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Közérdekű címek, telefonszámok
Fiatalkorúaknak is árulták a kábítószert: letartóztatásban apa és fia
Privátkopó 2024. 05. 08. 6:14:00

A rendőrök elfogták és őrizetbe vették azt az edelényi férfit és a fiát, akik kábítószernek minősülő kristályt árultak vevőkörüknek, köztük fiatalkorúaknak is.Az Edelényi Rendőrkapitányság kábítószer-kereskedelem bűntette miatt folytat eljárást egy 62 és egy 24 éves helyi férfival szemben.

Az adatok szerint Edelényben és vonzáskörzetében rendszeresen tiltott anyagot értékesítettek a vevőkörüknek - köztük kiskorúaknak is -, ezért a nyomozók rajtaütöttek a férfiakon. A rendőrök a dílereknél tartott kutatás során a szerek mellett a terjesztéshez használt csomagolóanyagokat, mérleget, továbbá pénzt is lefoglaltak.

Az Edelényi Rendőrkapitányság őrizetbe vette az elkövetőket, és kezdeményezte letartóztatásukat, amit a bíróság elrendelt.

A rendőrség felhívja a figyelmet, hogy a kábítószerek és az új pszichoaktív anyagok mindig kétséges összetételűek és eredetűek, ezért élettani hatásuk kiszámíthatatlan, használatuk akár tragikus kimenetelű is lehet.

 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
50 milliót kért a TEK-es ezredes húga a megölt és elégetett budai milliárdos lányaitól, hogy ne akadályozza a hagyatéki eljárást - nem kapott, ezért most ki akarja semmizni őket
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat