Ma: 2024.07.11. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Médiaajánlat
Egy férfi és szeretője prostituáltként dolgoztatták iskolázatlan ismerősüket
Privátkopó 2023. 09. 19. 7:11:00

A Bács-Kiskun Vármegyei Főügyészség emberkereskedelem és kényszermunka, személyi szabadság megsértése, kitartottság, valamint hamis tanúzásra felhívás miatt vádat emelt egy férfival szemben. Az elkövető a szeretőjével együtt egy iskolázatlan, családi kötődések nélküli ismerősüket prostituáltként dolgoztatta, majd amikor a nő ellenszegült, veréssel fenyegették és bezárták a bérelt apartmanba.A vádirat szerint a munkahellyel, jövedelemmel nem rendelkező jánoshalmi férfi 2021-2022-ben abból élt, hogy a szeretőjétől rendszeresen elvette a prostitúcióból származó jövedelme egy részét. 2021 márciusában a páros elhatározta, hogy gyerekkori ismerősüket - a mindössze öt osztály végzett, családi kapcsolatok nélkül, nehéz anyagi körülmények között élő sértettet - pénzszerzés céljából regisztrálják egy prostituáltakat hirdető internetes oldalon.

A vádlottak Soltvadkerten béreltek egy házat, amelynek tulajdonosa - az ügy harmadik vádlottja - is tudott a falak között folyó tevékenységről. A sértett nőnek az eleinte Kalocsán és Sárváron, majd Soltvadkerten és Csornán bérelt apartmanokban végzett prostitúcióból származó teljes keresetét át kellett adnia a futtatóinak. Amikor mindezt kifogásolta, a férfi megpofozta és további veréssel fenyegette. Egy alkalommal, a soltvadkerti bérelt házban a sértett közölte a párossal, hogy nem akar nekik tovább dolgozni. A vádlottak ezért bezárták őt az épületbe, hogy ne tudjon elmenni. A nő azonban értesítette a rendőrséget és büntetőeljárás indult.

A nyomozás során a férfi és a szeretője felvették a kapcsolatot a sértettel, továbbá két ingatlan tulajdonossal is annak érdekében, hogy befolyásolják őket vallomásuk megtételében. A nőt arra kérték, hogy a kihallgatása során ne beszéljen férfi futtatója szerepéről - sikertelenül. A soltvadkerti háztulajdonos azonban a rábeszélésnek köszönhetően először tagadta a nyomozók előtt, hogy a férfi vádlottnak adta bérbe a házát.

Az ügyészség a jelenleg letartóztatásban lévő párost az emberkereskedelem és kényszermunka súlyosabban minősülő - a sértett kiszolgáltatott helyzetét kihasználva, szexuális cselekmény végzése érdekében elkövetett - bűntette mellett személyi szabadság megsértése és hamis tanúzásra felhívás bűntettével vádolja, és ezért velük szemben fegyházbüntetés kiszabását indítványozza. Az ügy szabadlábon lévő harmadik vádlottjának prostitúció elősegítésének bűntette miatt kell felelnie.

Bűnösségükről a Kecskeméti Törvényszék fog dönteni.

 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
50 milliót kért a TEK-es ezredes húga a megölt és elégetett budai milliárdos lányaitól, hogy ne akadályozza a hagyatéki eljárást - nem kapott, ezért most ki akarja semmizni őket
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat