Ma: 2023.05.23.
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info


 
Vissza a főoldalra
Házastársa kiskorú unokájával végzett „szexuális cselekményt” egy Fejér megyei féreg
Privatkopo.info 2022. 05. 11. 5:39:00

Tizenkettedik életévét be nem töltött hozzátartozója sérelmére elkövetett szexuális erőszak bűntette miatt vádat emeltek azzal a „férfival” szemben, aki 2018-tól házastársa unokájával rendszeresen „szexuális cselekményt végzett” - közölte a Fejér Megyei Főügyészség.Az ügyészség fegyházbüntetés kiszabását, közügyektől eltiltást és a feltételes szabadságra bocsátásból való kizárást indítványozta, továbbá végleges eltiltást minden olyan foglalkozás gyakorlásától vagy egyéb tevékenységtől, amelynek keretében tizennyolcadik életévét be nem töltött személy nevelését, felügyeletét, gondozását végzi, illetve ilyen személlyel hatalmi vagy befolyási viszonyban áll.

A vádirat szerint a férfi a felesége gyermekének lányával jó kapcsolatot alakított ki. A vádlott és a kiskorú sok időt töltött kettesben. A férfi - kihasználva a köztük lévő bizalmi viszonyt - 2018-tól rendszeresen „szexuális cselekményt végzett” a gyermekkel.

A vádlott édességeket, illetve nagyobb értékű ajándékokat vásárolt a lánynak a bizalma fokozása érdekében, és megkérte, hogy a történtekről senkinek ne beszéljen. A gyermek 2020-tól többször kérte a vádlottat a „cselekménye” befejezésére, eredménytelenül.

A gyermek tavaly februárban, az iskolában beszámolt az iskolapszichológusnak a vele történtekről, majd az anyja feljelentést tett a férfi ellen.

 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
50 milliót kért a TEK-es ezredes húga a megölt és elégetett budai milliárdos lányaitól, hogy ne akadályozza a hagyatéki eljárást - nem kapott, ezért most ki akarja semmizni őket
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat