Ma: 2024.04.09. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Hírmix
Fél napig tartó szabadság
Privátkopó 2023. 01. 09. 10:25:00

A Budapesti Rendőr-főkapitányság ügyeletére 2023. január 3- án, kora este egy megrongált nyomkövető szerkezet küldött jelzést.A Budapest XIII. kerületi lakásban élő - vagyon elleni bűncselekmények miatt -, bűnügyi felügyelet alatt álló férfi levágta a lábáról a készüléket és megszökött.

A BRFK Célkörözési Osztály és a Bűnügyi Bevetés munkatársai a szökésben lévő felkutatását megkezdték és másnap, 2023. január 4-én, délután, egy angyalföldi társasház lakásában megtalálták egyik ismerősénél.

A férfit elfogták és előállították és a BRFK IV. Kerületi Rendőrkapitányságra kísérték, ahol fogolyszökés bűntett és más bűncselekmények gyanúja miatt őrizetbe vették, egyben előterjesztést tettek a letartóztatás indítványozására.

 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
50 milliót kért a TEK-es ezredes húga a megölt és elégetett budai milliárdos lányaitól, hogy ne akadályozza a hagyatéki eljárást - nem kapott, ezért most ki akarja semmizni őket
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat