Ma: 2024.07.18. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Hírmix
Féltékenységből verte, megalázta feleségét
Privátkopó 2024. 03. 26. 10:41:00

A Kazincbarcikai Járási Ügyészség vádat emelt egy férfi ellen súlyos testi sértés bűntette és más bűncselekmény miatt. A férj ittas állapotban rendszeresen agresszív hangnemben, az emberi méltóságot súlyosan sértő kijelentésekkel megalázta feleségét, féltékenysége miatt többször megverte.A vádirat szerint a házaspár egy borsodi kisvárosban lakott. 2021 végétől 2023 november végéig a rendszeresen italozó vádlott a lakásukban, agresszív hangnemben, az emberi méltóságot súlyosan sértő kijelentésekkel megalázta feleségét. Ha az asszony azonnal nem teljesítette az olyan felszólításait, hogy adjon neki cigarettát, valamint ha nem volt megelégedve a főzött étellel, akkor azért, hogy a felesége tudja, mi a dolga, többször arcon ütötte.

2023. augusztus végén a nő a vádlott tudomása nélkül beengedte a lakásukba a férje erősen ittas férfi rokonát. Emiatt a vádlott féltékennyé vált, rokonát elzavarta, feleségét pedig többször megütötte, megrúgta.

2023. november végén az elkövető a feleségével közös italozás után aludni tért, de a nő éjfél után felébredt, a konyhába ment enni. Úgy hallotta, mintha valaki az utcáról bekiabált volna hozzájuk, a kapuhoz indult, de az ablakból kinézve senkit nem látott. A vádlott felébredve nem találta a feleségét, féltékenységből átnézte a lakást, hogy nincs-e ott esetleg egy férfi. Senkit nem talált, ennek ellenére felelősségre vonta a nőt, rángatta, ököllel ütlegelte, majd egy fél méteres fanyéllel tovább bántalmazta. Az asszony segítségért kiabált, kimenekült a házból és a szomszédoktól értesítette a rendőrséget.

A sértett a bántalmazás következtében 8 napon túl gyógyuló, súlyos sérüléseket szenvedett.

Az ügyészség a büntetlen előéletű vádlottal szemben tárgyalás mellőzésével - büntetővégzésben - felfüggesztett fogházbüntetést indítványozott.

 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
50 milliót kért a TEK-es ezredes húga a megölt és elégetett budai milliárdos lányaitól, hogy ne akadályozza a hagyatéki eljárást - nem kapott, ezért most ki akarja semmizni őket
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat