Ma: 2023.12.06.
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info


 
Vissza a főoldalra
Gázpisztollyal támadt a főorvosra egy részeg férfi
Privátkopó 2022. 11. 24. 12:48:00

Idén nyáron, az egyik budapesti kórházban ittasan, gázriasztó fegyverrel támadt rá az osztályvezető főorvosra egy férfi, vádat emeltek ellene - közölte az ügyészség. A 48 éves férfi július 23-án, kora délután erősen ittas állapotban veszekedni kezdett a főorvossal, úgy gondolta, hogy a hozzátartozója nem kapott megfelelő ellátást.A férfi a szóváltás során elővett egy lőfegyverre hasonlító gázriasztó fegyvert, azt a főorvosra fogta és megfenyegette, hogy lelövi. Ezt követően a két férfi dulakodott, a főorvos megpróbálta kicsavarni a férfi kezéből a fegyvert, majd a földre vitte a támadóját. A dulakodás során a fegyver elsült, sérülést azonban nem okozott. A részeg férfi a földre kerüléskor eszméletét vesztette, ezért a főorvos, és a helyszínre siető ápolók ellátták, majd értesítették a hatóságokat.

Az ügyészség a férfit fegyveresen elkövetett közfeladatot ellátó személy elleni erőszakkal vádolja, és vele szemben börtönbüntetést indítványozott. Az ügyészség emellett indítványt tett arra is, hogy rendelje el a rá korábban, más ügyben kiszabott 10 hónap felfüggesztett börtönt végrehajtását is.

 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
50 milliót kért a TEK-es ezredes húga a megölt és elégetett budai milliárdos lányaitól, hogy ne akadályozza a hagyatéki eljárást - nem kapott, ezért most ki akarja semmizni őket
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat