Ma: 2024.03.01.
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info


 
Vissza a főoldalra
Három rablást követett el - letartóztatták
Privátkopó 2023. 01. 12. 9:46:00

Nagy erőkkel keresték a Komárom-Esztergom vármegyei nyomozók azt a férfit, aki három idős asszonyt rabolt ki, Tatán. Munkájuknak meglett az eredménye: letartóztatták az elkövetőt.A Tatai Rendőrkapitányságon 2022. december 12-én tett feljelentést egy nő. Elmondta, hogy előző nap egy férfi bement a házába, majd egy fegyverrel vagy annak utánzatával megfenyegette és az értékei átadására kényszerítette. Az elkövető átkutatta a házat, eltette a sértett pénzét és ékszereit, majd arra kényszerítette a nőt, hogy autóval vigye át őt Tatabányára. A sértett ennek eleget tett, elvitte támadóját a vármegyeszékhelyi vasútállomásra, ahol a férfi vonatra szállt.

10 nappal később a férfi egy újabb rablást követett el, szintén Tatán. Ezúttal egy idős házaspár házába ment be, akiktől fenyegetéssel megszerezte a pénzüket. Mielőtt távozott, megkötözte áldozatait.

December 30-án újra Tatára érkezett, és egy 76 éves nő otthonához ment. Lekapcsolta a villanyórát, ezzel kicsalva a sértettet a házból, majd vele együtt visszament, rátámadt a nőre és kényszerítette, hogy adja át az értékeit.

A Komárom-Esztergom Vármegyei Rendőr-főkapitányság munkatársai nagy erőkkel indultak az elkövető felkutatására, akit 2023. január 8-án, Budapesten elfogtak. Ellene három rendbeli rablás bűntett elkövetésének gyanúja miatt indult eljárás.

A 48 éves S. Zsoltot a rendőrség őrizetbe vette, kezdeményezésére pedig a Tatai Járási Ügyészség indítványozta a letartóztatását, amelyet az illetékes bíróság január 11-én elrendelt.

 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
50 milliót kért a TEK-es ezredes húga a megölt és elégetett budai milliárdos lányaitól, hogy ne akadályozza a hagyatéki eljárást - nem kapott, ezért most ki akarja semmizni őket
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat