Ma: 2023.11.19.
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info


 
Vissza a főoldalra
Házi készítésű eszközökkel termesztettek kannabiszt
Privatkopo.info 2022. 10. 05. 7:53:00

Kifejlett cannabis növényeket, cserépben nevelt töveket és fogyasztásra előkészített, szárított virágokat, levélmorzsalékot, illetve mintegy 140 gramm kannabisz magot foglaltak le a nyomozók Mencshelyen.Egy folyamatban lévő büntetőeljárás kapcsán tartottak kutatást a nyomozók 2022. október 4-én egy mencshelyi hétvégi házban, ahol kábítószernövény termesztéséhez használatos, házi készítésű fűtőegységet, párásítót és ventilátorokat, illetve az ezeket az eszközöket elektromos energiával ellátó napelemeket találtak és foglaltak le.

A rendőri intézkedéskor egy 42 éves német állampolgárságú férfit elfogtak, aki gyanúsítotti kihallgatásán elmondta, hogy internetes oktatóvideókból tanulta meg az eszközök elkészítését, illetve szintén a világhálóról tájékozódott a növények szakszerű termesztéséről. A férfivel szemben - őrizetbe vétele mellett - termesztéssel, előállítással, az ország területére behozatallal elkövetett kábítószer birtoklása bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folyik büntetőeljárás.

A nyomozók gyanúsítottként kihallgatták kábítószer birtoklása bűntett elkövetéséért a német állampolgár 69 éves élettársát, aki életvitelszerűen a hétvégi házban lakott és tudomása volt a kábítószer termesztéséről.

A Veszprémi Rendőrkapitányság kezdeményezi az illetékes ügyészségnél a 42 éves férfi letartóztatásának indítványozását.

 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
50 milliót kért a TEK-es ezredes húga a megölt és elégetett budai milliárdos lányaitól, hogy ne akadályozza a hagyatéki eljárást - nem kapott, ezért most ki akarja semmizni őket
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat