Ma: 2022.06.22.
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info


 
Vissza a főoldalra
Húsz percen elfogták a benzinkútról rabló személyt
Privatkopo.info 2022. 06. 22. 8:32:00

A férfi éppen a benzinkútról zsákmányolt whiskyt kortyolgatta.Egy férfi 2022. június 21-én, 0 óra után ment be egy Budapest XVI. kerületi benzinkútra, ahol energiaitalt, ásványvizet és egy üveg whiskyt kért, majd fizetés nélkül a kijárat felé vette az irányt. Amikor az egyik alkalmazott kérdőre vonta, a férfi azzal fenyegette meg, hogy „kiüti”, így a dolgozó inkább hagyta távozni.

A kiérkező rendőrök húsz percen belül, a helyszín közelében elfogták a feltételezett elkövetőt, aki egy padon ülve iszogatta zsákmányát. A gyanúsított kihallgatásán beismerő vallomást tett. A BRFK XVI. Kerületi Rendőrkapitányság nyomozói a 32 éves L. Attilát rablás bűntett megalapozott gyanúja miatt őrizetbe vették, és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására.?

 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
50 milliót kért a TEK-es ezredes húga a megölt és elégetett budai milliárdos lányaitól, hogy ne akadályozza a hagyatéki eljárást - nem kapott, ezért most ki akarja semmizni őket
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat