Ma: 2024.05.18. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Rendőrségi hírek, közlemények
Interneten terjesztette a pedofil képeket
Privátkopó 2024. 04. 08. 9:44:00

A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Főügyészség vádat emelt egy férfi ellen gyermekpornógráfia bűntette miatt, aki internetről gyermekek szexuális kizsákmányolását, valamint sérelmükre erőszakot, vagy sanyargatást ábrázoló felvételeket töltött le és osztott meg.A vádirat szerint a férfi 2021 júniusában a lakóhelyéről, mobiltelefonnal interneten 14 darab, gyermekek szexuális kizsákmányolását ábrázoló felvételt osztott meg egy 296 tagú csoport felhasználói számára. A felvételek a laikus szemlélő számára is nyilvánvalóan tizennyolc év alatti, némely esetben tizenkettő év alatti személyekkel végzett, vagy végeztetett szexuális aktust ábrázolnak.

A férfi 2021. május végétől augusztus közepéig további 10 felvételt osztott meg, egy 85 tagú csoportban.

A férfi 2021. évben közösségi alkalmazáson keresztül 378, tizennyolcadik életévét be nem töltött személyek szexuális kizsákmányolását ábrázoló felvételt töltött le az internetről, ezekből 129 kép tizenkét év alatti személyről készült gyermekpornográf felvétel, közöttük 12-14 év közötti gyermekek sérelmére elkövetett erőszakot, sanyargatást ábrázoló fényképek is voltak.

Az ügyészség a büntetlen előéletű vádlottal szemben börtönbüntetést és közügyektől eltiltást indítványozott azzal, hogy nem bocsátható feltételes szabadságra, valamint indítványozta végleges hatályú eltiltását bármely olyan foglalkozás gyakorlásától, amelynek keretében tizennyolcadik életévét be nem töltött személlyel kerülne kapcsolatba.

 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
50 milliót kért a TEK-es ezredes húga a megölt és elégetett budai milliárdos lányaitól, hogy ne akadályozza a hagyatéki eljárást - nem kapott, ezért most ki akarja semmizni őket
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat