Ma: 2023.03.04.
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info


 
Vissza a főoldalra
Burleszkország: csupán két év felfüggesztett börtönt kapott a nagykanizsai alkoholista „anya”, aki a kádba akarta fojtani a 8 éves fiát
Privátkopó 2023. 01. 26. 12:10:00

A Zalaegerszegi Törvényszék jogerősen 2 év - 5 évre felfüggesztett - börtönbüntetésre ítélte azt a nagykanizsai nőt, aki kádba akarta fojtani a 8 éves fiát, és a szüleit is rendszeresen bántalmazta. A büntetett előéletű szörnyeteg rendszeresen alkoholizált, ezért a bíróság korábban az apánál helyezte el a közös gyermeküket.A jelenleg 41 éves nőnek 2017-ben megszakadt az élettársi kapcsolata a közös gyerekük apjával, mert a nő rendszeresen ivott. Előfordult, hogy az üveget az akkor még csak 5 éves fia rejtette el az anyja elől, aki ezért megverte.

A bíróság a fiút az előzmények miatt az apánál helyezte el, de a nő is rendszeresen láthatta a fiát, csakhogy ilyenkor is berúgott, és az alkoholt gyakran nyugtatókkal együtt fogyasztotta, amitől agresszívvá vált.

A szüleivel is sokszor összevitatkozott - nem egyszer a gyerek jelenlétében -, és a tettlegességig fajuló, súlyos sérülésekkel végződő veszekedések miatt több alkalommal rendőri intézkedésre is szükség volt.

A nő apja 2020-ban meghalt, néhány nappal később a férfi haláláért az akkor éppen megint nála lévő 8 éves fiút hibáztatta. Az ittas, hisztérikus állapotban lévő nő a lakásban üldözte és ütötte a gyerekét, miközben azt hajtogatta, hogy megöli. Közben az ezt megakadályozni próbáló nagymamát is bántalmazta.

A fiú az őt üldöző anyja elől a fürdőszobába menekült, ahol a nő tovább fenyegette a megölésével. A gyereket vízbe akarta fojtani, ezért a kád csapját megnyitotta, a fiút pedig a nyakánál szorongatta, hogy a fürdőkádba lökje. A gyerek csak a nagymama segítségével tudott kimenekülni a szorításból.

A lakásban folytatódó üldözés és bántalmazás közben a nagymamának sikerült annyi időre lefogni a lányát, hogy a gyereket az utcára küldje segítségért. A nyolc napon belül gyógyuló sérüléseket elszenvedő fiú végül egy járókelőt állított meg, segítséget kérve.

Pszichés betegségekkel küzd, büntetett előéletű

A Zalaegerszegi Törvényszék kiskorú veszélyeztetése, emberölés előkészülete és testi sértés miatt találta bűnösnek a pszichés betegségekkel küzdő, büntetett előéletű asszonyt, akit jogerősen 2 év - 5 évre felfüggesztett - börtönbüntetésre ítélt, és megszüntette a szülői felügyeleti jogát. Pártfogó felügyeletét is elrendelte és véglegesen eltiltotta a nőt minden olyan foglalkozástól vagy tevékenységtől, aminek a részeként 18 évnél fiatalabbak nevelését, felügyeletét, gondozását vagy gyógykezelését kellene végeznie. 

(Fotó: illusztráció)

 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
50 milliót kért a TEK-es ezredes húga a megölt és elégetett budai milliárdos lányaitól, hogy ne akadályozza a hagyatéki eljárást - nem kapott, ezért most ki akarja semmizni őket
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat