Ma: 2024.06.14. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Régi idők nagy bűnügyei
Már megint a legendás cigány gyerekszeretet: két gyereket szült nevelőapjának a cigánylány, aki 13 évesen „önként” ment bele a szexuális viszonyba
Privátkopó 2023. 09. 08. 10:03:00

Évekig létesített szexuális kapcsolatot kiskorú nevelt lányával egy férfi Ilken. A lány két gyereket is szült - az elsőt 14 éves korában. Egyikük az a kisfiú, Sanyika, aki a nevelőszüleinél egy félrenyelt csontdarab miatt meghalt áprilisban, majd holttestét a nevelőszülők egy kocsi csomagtartójában elvitték a rendőrségre. Nemcsak ellenük nyomoznak, hanem Sanyika vér szerint apja és élettársa ellen is. A lények évekre börtönbe kerülhetnek.„Szeretném, ha minél hamarabb megbűnhődnének azok, akik ezt tették a gyermekemmel” - ezt mondta a kétéves Sanyika halála után a nagymama, Ilona, áprilisban, Ilken. Ő az a kisfiú, aki egy félrenyelt csontdarabot és megfulladt. A nyíregyházi nevelőszülők a holttestet a kocsi csomagtartójába tették, és elvitték a rendőrkapitányságra. A kisfiú akkor már napok óta halott volt.

Sanyikát és testvérét még januárban emelték ki a családból, mivel akkor felmerült a gyanú, ami most be is bizonyosodott, hogy a gyerekek a nevelőapától vannak, vagyis Ilona élettársától, Sándortól. Kiderült, hogy a férfi az akkor 14 évnél fiatalabb nevelt lányát ejtette teherbe, kétszer is. Sándort és Ilonát is pénteken fogták el a rendőrök, hetekig körözték.

„A férfi akkor még 13 éves kislánnyal a gyermek beleegyezésével, szexuális kapcsolatot létesített, ez évekig tartó szexuális kapcsolat volt, amelyből született két gyermek is az évek során” - mondta a vármegyei főügyészség szóvivője. A lány nevelőapja, Sándor bevallotta, hogy Sanyika és testvére is tőle van, a harmadik gyerek viszont nem.

A most 9 hónapos csecsemő édesapja a lány egyik nagybátyja. Sándor azt állította, hogy a lány kezdeményezte a szexuális együttléteket, ezekről Ilona is tudhatott, de ezt tagadta a kihallgatáson. A férfit ezért szexuális visszaélés bűntettével is gyanúsítja a nyomozóhatóság, a nőt pedig azzal, hogy mindezt eltűrte és nem tett ellene semmit. Sőt, az asszonyt és a férfit, azzal is vádolják, hogy sanyargatták a nő első házasságából született két gyerekét. Az elmúlt évek során rendszeresen mindketten bántalmazták, illetve nem táplálták őket megfelelően, ezért kiskorú veszélyeztetésének bűntettét is elkövették. Ezért is emeltek ki több gyereket a családból, köztük Sanyikát és testvérét. Ők egy olyan nevelőszülőkhöz kerültek, akik bántalmazhatták a gyerekeket, mivel a meghalt kisfiú testén erre utaló nyomokat találtak.

Úgy tudni, emiatt is nyomoz a hatóság. Jelenleg mindannyian szabadlábon védekeznek. A fiatal lány két gyermekével együtt anyaotthonban él.

 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
50 milliót kért a TEK-es ezredes húga a megölt és elégetett budai milliárdos lányaitól, hogy ne akadályozza a hagyatéki eljárást - nem kapott, ezért most ki akarja semmizni őket
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat