Ma: 2024.05.10. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Gazdasági bűnügyek
Kihasználta az idős férfi jóhiszeműségét a 27 éves nő
Privátkopó 2024. 04. 23. 8:14:00

Egy 27 éves tiszapüspöki nő több alkalommal kért néhány ezer forintot egy idős férfitól. Az utolsó alkalom azonban nem várt fordulatot vett, és rablás lett a vége.A megalapozott gyanú szerint a 27 éves nő többször kért segítséget egy nyugdíjas tiszapüspöki férfitól, aki kisebb összegekkel segített is a nőnek.

A nő április 20-án is megjelent a sértett házánál és buszra kért pénzt. A férfi adott 1200 forintot a nőnek, aki azonban 30 perc elteltével visszament és újból pénzt kért. Mivel ekkor már nem kapott, egyre agresszívebben követelt, majd hirtelen felkapta az asztalon lévő irattárcát - amelyben 80 ezer forint volt - és menekülni próbált, de az idős férfi is megragadta a tárcát. A huzavona végén a férfi elesett, a nő pedig elfutott, még a kerékpárját is hátrahagyta.

A feltételezett elkövető felkutatásában szolgálaton kívüli rendőrök is részt vettek, és információik alapján az egyenruhások Törökszentmiklós külterületén megállítottak egy autót, amelynek hátsó ülése alatt megbújva fogták el a keresett nőt, akit előállítottak a rendőrkapitányságra.

A nyomozók rablás bűntett megalapozott gyanúja miatt kihallgatták, majd őrizetbe vették.

 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
50 milliót kért a TEK-es ezredes húga a megölt és elégetett budai milliárdos lányaitól, hogy ne akadályozza a hagyatéki eljárást - nem kapott, ezért most ki akarja semmizni őket
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat