Ma: 2024.07.16. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Médiaajánlat
Szexuális viszonyt létesített kiskorú diákjával egy korrepetálási lehetőséget hirdető férfi
Privátkopó 2023. 09. 19. 16:30:00

Matematikakorrepetálásra adott fel hirdetést 2019 nyarán egy élettársi kapcsolatban élő székesfehérvári férfi. A vádlott mérnöknek adta ki magát, és tanítás helyett szexuális kapcsolatot létesített egy 15 éves lánnyal.A férfi 2019 nyarán, az interneten adott fel matematikakorrepetálásra hirdetést, ahol mérnöknek tüntette fel magát. A szülők beíratták a 15 éves lányukat a székesfehérvári lakásában tartott különórákra - közölte a Győri Fellebbviteli Főügyészség.

Az élettársi kapcsolatban élő „tanár” kihasználta a magánórákat, és tanítás helyett szexuális kapcsolatot alakított ki a kiskorúval.

A lány édesanyja megbotránkozott a lánya és a férfi közötti üzenetváltásokon, és közölte, hogy a továbbiakban nem tartanak igényt a különórákra. A férfi folytatta diákjával a szexuális viszonyt, miközben a tapasztalatlan, naiv fiatal lányt érzelmileg befolyásolta. Az aktusok alatt egyre durvább szexuális cselekményeket követelt a vádlott, emellett megalázta és bántalmazta a kiskorút.

A sértett lerontotta a jó tanulmányi eredményeit, és családjától eltávolodott. A férfival függőségi, fölé- alárendeltségi viszonyba kerültek. A lány 2019 decemberében még tagadta a kapcsolatot, majd néhány hónap múlva az egyik rokonának mesélt a történtekről.

A vádlottat folytatólagosan elkövetett szexuális erőszak bűntette és más bűncselekmények miatt 8 év fegyházbüntetésre és 8 év közügyektől eltiltásra ítélte a Székesfehérvári Törvényszék.

Az eljárás a Győri Ítélőtábla előtt folytatódik másodfokon. A Győri Fellebbviteli Főügyészség indítványozta, hogy a vádlottat végleges hatállyal tiltsák el minden olyan foglalkozástól, ahol gyermekekkel kerülhetne kapcsolatba.

 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
50 milliót kért a TEK-es ezredes húga a megölt és elégetett budai milliárdos lányaitól, hogy ne akadályozza a hagyatéki eljárást - nem kapott, ezért most ki akarja semmizni őket
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat