Ma: 2023.03.05.
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info


 
Vissza a főoldalra
Tombol a rend: lövöldözés és késelés volt egy csepeli edzőteremben
Privátkopó 2023. 01. 26. 12:14:00

A feltételezett elkövető egy Budapest XXI. kerületi edzőterem pultosnőjével keveredett szóváltásba, majd az ő segítségére siető férfira támadt.A rendőrség tájékoztatása szerint egy férfi keveredett szóváltásba 2023. január 25-én, 11 óra 45 perc körül, egy Budapest XXI. kerületi edzőterem alkalmazottjával, akit a pult mögé szorított. A szóváltás során a terem egyik vendége sietett a nő segítségére, amikor az agresszív férfi egy gáz-riasztó fegyverrel többször irányába lőtt. Ezután egy kést is elővett, amivel megvágta a férfi kezét. A támadó elmenekült a helyszínről.

Az eset során a pultos nem, míg az őt védelmező férfi könnyű sérülést szenvedett.

A fővárosi rendőrök a bejelentés után azonnal a helyszínre siettek, majd megkezdték az elkövető azonosítását és felkutatását, akit végül három órán belül Budapest IX. kerületében elfogtak és a BRFK XXI. Kerületi Rendőrkapitányságra előállítottak.

A 22 éves szigetszentmiklósi férfit gyanúsítottként hallgatták ki.

 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
50 milliót kért a TEK-es ezredes húga a megölt és elégetett budai milliárdos lányaitól, hogy ne akadályozza a hagyatéki eljárást - nem kapott, ezért most ki akarja semmizni őket
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat