Ma: 2022.05.12.
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info


 
Vissza a főoldalra
Megint lincselni akartak az ember alatti lények, ezúttal Debrecenben
Privatkopo.info 2022. 05. 10. 5:42:00

Egy férfi tett bejelentést a 112-es segélyhívóra 2022. május 7-én, 19 óra körül arról, hogy elsodort egy bicikliző kisfiút a debreceni Futó utcában. A hívást követően azonnal a gyermek segítségére sietett, azonban néhány perc múlva megjelent a sérült családja is helyszínen…A rokonokban, ahogy tudatosultak a történtek, nekiestek a gépkocsi vezetőjének. Nem érdekelte őket, hogy a kisfiú kanyarodott ki a kerékpárjával szabálytalanul a szabályosan közlekedő autó elé, ütötték-verték a férfit, aki végül kénytelen volt bezárkózni az autójába azért, hogy ne bántalmazzák tovább.

A fékevesztett család ekkor a gépkocsin kezdte levezetni a dühét, kövekkel dobálták, és az egyik visszapillantóját is letörték.

Csak a rendőrök és a mentősök megérkezésekor csillapodtak a kedélyek. A kisfiú és a jármű vezetője is könnyű sérüléseket szenvedtek.

Az egyenruhások a rokonok közül két férfit és egy nőt előállítottak a városi rendőrkapitányságra. Gyanúsítotti kihallgatásukat követően bűnügyi őrizetbe vették őket, majd előterjesztést tettek letartóztatásuk indítványozására.

A Debreceni Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya csoportosan elkövetett garázdaság bűntett, valamint súlyos testi sértés bűntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást a helyi „navajonkikkel” szemben.

 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
50 milliót kért a TEK-es ezredes húga a megölt és elégetett budai milliárdos lányaitól, hogy ne akadályozza a hagyatéki eljárást - nem kapott, ezért most ki akarja semmizni őket
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat