Ma: 2022.05.09.
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info


 
Vissza a főoldalra
Csak a szokásos: megint rablás lett a vége a „nikotinhiánynak”
Privatkopo.info 2022. 05. 09. 7:29:00

A miskolci rendőrök egy órán belül elfogták, gyanúsítottként hallgatták ki, majd őrizetbe vették azokat a fiúkat, akik erőszakkal elvették áldozatuk készpénzét, és a mobiltelefonját is.Rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást a Miskolci Rendőrkapitányság egy 14, egy 16 és egy 18 éves mérai fiúval szemben.

Az elkövetők 2022. május 8-án, 2 óra körül, Miskolcon, a Búza téren cigarettát kértek egy férfitól, aki ezt megtagadta, ezért bántalmazták őt, majd távoztak a helyszínről. Rövid idő elteltével a fiatalok megint összetalálkoztak a Zsolcai kapuban a férfival, akit ismételten bántalmaztak, majd a nadrágzsebéből eltulajdonították a készpénzét és a mobiltelefonját is.

A rendőrök az adatgyűjtésük eredményeként egy órán belül elfogták az elkövetőket, és előállították a Miskolci Rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként hallgatták ki, majd őrizetbe vették őket.

 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
50 milliót kért a TEK-es ezredes húga a megölt és elégetett budai milliárdos lányaitól, hogy ne akadályozza a hagyatéki eljárást - nem kapott, ezért most ki akarja semmizni őket
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat