Ma: 2024.02.13.
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info


 
Vissza a főoldalra
40 ezer forintért öltek a cigányok
Privátkopó 2023. 12. 22. 4:58:00

A bűnügyesek befejezték az eljárást azzal a négyfős társasággal szemben, amelynek tagjai 40 ezer forintért verték halálra ismerősüket. A Hajdú-Bihar Vármegyei Rendőr-főkapitányság előre kitervelten, nyereségvágyból és különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés bűntett megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást az ügyben.Egy furtai férfi tett bejelentést a rendőrségre 2023. január 27-én, délután arról, hogy a szomszédját egy napja nem látta, viszont a ház bejárati ajtaja nyitva van. A járőrök azonnal indultak, és az ingatlan előszobájában holtak találták az 54 éves tulajdonost. A helyszíni szemle, valamint az orvosi vizsgálat is megállapította, hogy a férfi halálát idegenkezűség okozta.

A hajdú-bihari bűnügyesek forró nyomon indultak az elkövetők felkutatására. Adatot gyűjtöttek és tanúkutatást tartottak, majd néhány órán belül a látókörükbe került egy négyfős társaság, amelyet kapcsolatba lehetett hozni a bűncselekmény elkövetésével.

A nyomozás adatai szerint a 48, 28 és 20 éves férfi, valamint társuk, egy 31 éves nő meg akarták szerezni ismerősük pénzét. Átmentek hozzá január 26-án, brutálisan megverték, majd a magatehetetlenül fekvő férfi ruháját és az egész lakást átkutatták. Alig 40 ezer forintot zsákmányoltak, majd hazamentek.

Gyanúsítotti kihallgatásukat követően a nyomozók bűnügyi őrizetbe vették őket, a bíróság pedig elrendelte a letartóztatásukat.

A Hajdú-Bihar Vármegyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya előre kitervelten, nyereségvágyból és különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés bűntett megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást velük szemben. A rendőrök a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték, és az iratokat megküldték az ügyészségnek.

 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
50 milliót kért a TEK-es ezredes húga a megölt és elégetett budai milliárdos lányaitól, hogy ne akadályozza a hagyatéki eljárást - nem kapott, ezért most ki akarja semmizni őket
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat