Ma: 2022.05.18. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Hírmix
Nem tankolni mentek a benzinkútra a „navajonkik”: két „nagycsalád” összetűzésének egy halálos áldozata lett
Privatkopo.info 2022. 05. 18. 9:07:00

A Pest Megyei Főügyészség vádat emelt harminc személy ellen, akik egy érdi benzinkútnál csaptak össze egymással.A vádirat szerint egy enyingi és egy érdi nagycsalád tagjai között - akiket egymáshoz távolabbi rokoni szálak is fűznek - személyes konfliktus alakult ki. A viszony annyira elmérgesedett, hogy az egyik közösségi oldalon élő videóközvetítésekben agresszíven illetve gyalázkodva üzentek egymásnak.

2020. július 30-án, az esti órákban, az enyingi család tizenhat férfi tagja a konfliktus rendezésének erőszakos módját választva - több gépkocsival - elindult Érdre. Erre az érdiek is gyülekezni kezdtek és keresték az enyingieket. Mindkét család különböző ütő-, valamint szúró-vágó eszközökkel szerelkezett fel.

Az összecsapásra egy érdi benzinkúton került sor. Annak során a családok tagjai kölcsönösen bántalmazták egymást puszta kézzel, illetve a magukkal vitt eszközökkel. Emellett megrongáltak több autót is. A konfliktus során volt, aki a rivális család tagjai közé hajtott autóval és volt, aki több embert is megszúrt késsel. A benzinkút kamerái által rögzített cselekmény következtében többen megsérültek mindkét oldalról, és egy ember belehalt szúrt sérüléseibe.

A Pest Megyei Főügyészség összesen harminc elkövető ellen emelt vádat. A vádirati minősítések között szerepel több ember sérelmére elkövetett emberölés bűntettének kísérlete, maradandó fogyatékosságot okozó súlyos testi sértés bűntette éppúgy, mint csoportosan, a köznyugalmat súlyosan megzavarva, felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntette, közúti veszélyeztetés bűntette vagy rongálás bűntette is.

 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
50 milliót kért a TEK-es ezredes húga a megölt és elégetett budai milliárdos lányaitól, hogy ne akadályozza a hagyatéki eljárást - nem kapott, ezért most ki akarja semmizni őket
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat