Ma: 2024.06.13. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Politika és bűnözés
Összerugdosta, elvette a kulcsát és bezárta a lakásba élettársát
Privátkopó 2024. 05. 15. 11:10:00

A Kecskeméti Járási Ügyészség személyi szabadság megsértése, kapcsolati erőszak, garázdaság és magánlaksértés miatt vádat emelt azzal a férfival szemben, aki - a hosszabb időn át tartó, rendszeres bántalmazások mellett - egy alkalommal a kulcsot elvéve bezárta az élettársát a lakásba. Miután a nő az anyjához menekült, oda is követte és a nagykaput beszakítva berontott az ingatlanba. A többszörösen büntetett kecskeméti férfi a börtönből szabadulva ismerkedett meg és létesített élettársi kapcsolatot a nővel. Egy idő után a vádlott a négy fal között rendszeresen bántalmazta a nőt. Erre azt követően derült fény, hogy a férfi 2023. január 24-én, este ököllel arcon ütötte az élettársát, aki az ütéstől elesett. Ezután a férfi a földön fekvő sértettet testszerte megrugdosta. A megfélemlített nőtől elvette a lakáskulcsát is, majd belülről bezárta a bejárati ajtót, a kulcsot pedig elrejtette. Közölte vele, hogy az ötödik emeleti lakásból csak úgy tud kijutni, ha leugrik.

Másnap a nő az anyjához menekült, ám a vádlott ott is megjelent és az utcán trágár szavak kíséretében hangosan követelte, hogy a nő menjen vele haza. Bár a kaput rugdosva próbálkozott a bejutással is, ekkor az még nem sikerült neki. Következő nap reggel ismét felkereste az élettársát, ő azonban nem jött ki az ingatlanból. Ekkor a férfi a lemezkaput beszakította és kiabálva berontott a sértett családjának portájára. Amikor megtudta, hogy időközben értesítették a rendőröket, a férfi elmenekült a helyszínről.

Az ügyészség a férfit kapcsolati erőszak és személyi szabadság megsértésének bűntettével, továbbá magánlaksértés és garázdaság vétségével vádolja és ezért vele szemben végrehajtandó börtönbüntetés kiszabását indítványozza.

Bűnösségéről a Kecskeméti Járásbíróság fog dönteni.

 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
50 milliót kért a TEK-es ezredes húga a megölt és elégetett budai milliárdos lányaitól, hogy ne akadályozza a hagyatéki eljárást - nem kapott, ezért most ki akarja semmizni őket
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat