Ma: 2023.01.12.
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info


 
Vissza a főoldalra
Idős emberek támadóit vették őrizetbe - „navajonkiket”?
Privátkopó 2023. 01. 12. 9:44:00

Az újbudai rendőrök három órán belül elfogták a fiatalt, aki a gyanú szerint Budapest XI. kerületi lakásában támadt egy idős asszonyra, eltörte arccsontját, majd kiszakította fülbevalóit és nyakláncait. A nyomozás során derült ki, hogy társával előző héten az utcán tépték ki egy idős férfi kezéből a táskáját. Mindkét támadót őrizetbe vették.Egy fiatal férfi kopogott be egy idős nő társasházi lakásába 2023. január 10-én, 18 óra 30 perc körül azzal, hogy egy kiló kenyeret kér. Az előszobában ököllel támadt 70 éves áldozatára, majd kiszakította fülbevalóit és aranyláncait. Az asszony súlyosan megsérült.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XI. Kerületi Rendőrkapitányság rablás bűntett minősített esete és súlyos testi sértés miatt indított nyomozást.

Rövid időn belül azonosították a feltételezett elkövetőt, akit három órán belül a közelben fogtak el. A 20 éves L. Patrikot gyanúsítotti kihallgatását követően őrizetbe vették.

űA nyomozók kikérdezték a gyanúsított egy ismerősét is, akiről kiderült, hogy lopás miatt körözik, ezért a szintén 20 éves L. Nikolaszt is őrizetbe vették. Az adatgyűjtés során megalapozott gyanú merült fel arra, hogy a két fiatal 2023. január 4-én, délelőtt, a Budapest XI. kerületi Mérnök utcán egy 84 éves férfi kezéből tépték ki táskáját, abban az ügyben lopás miatt folyik eljárás.

 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
50 milliót kért a TEK-es ezredes húga a megölt és elégetett budai milliárdos lányaitól, hogy ne akadályozza a hagyatéki eljárást - nem kapott, ezért most ki akarja semmizni őket
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat