Ma: 2022.06.04.
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info


 
Vissza a főoldalra
Síremlékre támaszkodva végzett önkielégítést egy ráckevei gyagyás
Privatkopo.info 2021. 10. 07. 8:59:00

A ráckevei nyomozók befejezték annak a 28 éves férfinak az ügyét, aki a gyanú szerint önkielégítést végzett a helyi temetőben. Előállításakor csetlő-botló boxoló állásba helyezkedve lóbálta állítólagos „ólomöklét”.Sokkoló látvánnyal szembesült egy 43 éves, kegyeletét leróni a helyi temetőbe érkező ráckevei férfi 2021. március 5-én, délben. Egy, az édesapja nyughelyétől mintegy 20 méterre lévő sírnál egy férfit pillantott meg, aki bal lábával a síremléken támaszkodva önkielégítést végzett. A döbbenetből ocsúdva rápirított, és olyan gyorsan elzavarta, hogy a férfinek öltözéke megigazítására sem maradt ideje. Ezután értesítette a rendőrséget.

A járőrök 30 percen belül ráckevei otthonában megtalálták Sz. Györgyöt. Előállításakor először boxoló állásban dülöngélve közölte, hogy „én vagyok a maffia és ólomból van az öklöm”, ám ez mit sem hatotta meg az egyenruhásokat, elfogták és megbilincselték. Kihallgatásán a férfi a bűncselekmény elkövetését elismerte, tettére magyarázatot azonban nem adott.

A Ráckevei Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya a férfival szemben szeméremsértés, valamint kegyeletsértés vétségének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást befejezte, az ügy iratait átadta az ügyészségnek.

 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
50 milliót kért a TEK-es ezredes húga a megölt és elégetett budai milliárdos lányaitól, hogy ne akadályozza a hagyatéki eljárást - nem kapott, ezért most ki akarja semmizni őket
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat