Ma: 2022.05.10.
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info


 
Vissza a főoldalra
Tagadott a brutális ukrán rabló, de véres volt a keze és a ruhája
Privatkopo.info 2022. 05. 10. 5:56:00

A helyszínre visszament a rablással gyanúsítható férfi, a rendőröket nem tudta kijátszani, azonnal elfogták az ukrán támadót.Egy baráti társaság a kecskeméti Petőfi Sándor utcában egy véres fejű férfit talált 2022. május 7-én, hajnalban. A sérült elmondta, hogy egy ismeretlen személy bántalmazta, majd elvette a pénzét és a telefonját. A fiatalok azonnal értesítették a mentőket és rendőrséget.

A rendőri intézkedés során odament egy 38 éves ukrán férfi is a helyszínre. A sértett személyében felismerte támadóját, amit a férfi tagadott, de a kezén és a ruháján - több helyen - is vérfoltokat láttak a rendőrök, akik elfogták és a rendőrkapitányságra előállították. A helyszín közelében megtalálták a sértett pénzét és telefonját.

A férfit rablás miatt őrizetbe vették és kezdeményezték letartóztatását.

 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
50 milliót kért a TEK-es ezredes húga a megölt és elégetett budai milliárdos lányaitól, hogy ne akadályozza a hagyatéki eljárást - nem kapott, ezért most ki akarja semmizni őket
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat