Ma: 2022.05.11.
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info


 
Vissza a főoldalra
Tiltott szerencsejáték szervezőire csaptak le Győrben
Privatkopo.info 2021. 10. 07. 7:15:00

Az első leosztást követően csaptak le a játékosokra a győri járőrök és nyomozók.A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság birtokába jutott egy bűnügyi információ, amely szerint Győr belvárosában, egy lakásban tiltott szerencsejátékot szerveznek.

A rendőrök nyomozást indítottak és több hónapon át gyűjtötték az információkat a magánpartik szervezőinek azonosítása érdekében. A büntetőeljárás során beszerzett adatok alapján 2021. október 5-én, az esti órákban a megyei rendőr-főkapitányság felderítői a Győri Rendőrkapitányság járőreivel és nyomozóival közösen, a Kenyér köz egyik ingatlanának lakásában lecsaptak az illegális pókerparti résztvevőire. Aznap kilencen ülték körbe az asztalt, az akció kezdetekor éppen az első leosztásig jutottak.

A minimális beugró harmincezer forint volt, de egy-egy éjszaka akár több százezer forintnyi összeg is gazdát cserélt. A rendőrök az egyik szervezőnél közel egymillió forintot találtak, de a játékosok zsebe is nagyobb mennyiségű készpénz rejtett.

A nyomozók a kártyateremben elfogott feltételezett elkövetők közül három férfit - K. Ernő 58 éves, R. István 69 éves, valamint P. Zoltán 38 éves helybéli lakosokat - tiltott szerencsejáték szervezésének bűntette, míg két társukat - Sz. József 37 éves tatabányai és L. Ferenc 66 éves győri lakosokat - a bűncselekményben bűnsegédként való részvételük miatt gyanúsítottként hallgattak ki.  

 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
50 milliót kért a TEK-es ezredes húga a megölt és elégetett budai milliárdos lányaitól, hogy ne akadályozza a hagyatéki eljárást - nem kapott, ezért most ki akarja semmizni őket
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat