Ma: 2021.10.07.
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info


 
Vissza a főoldalra
Tíz év után sem dőlhettek hátra a törökbálinti asszonyt kirabló bűnözők
Privatkopo.info 2021. 10. 07. 10:29:00

Az Érdi Járási Ügyészség vádat emelt két férfi ellen, akik még 2010 szeptemberében kiraboltak egy törökbálinti asszonyt.A vádirat szerint az elkövetők 2010 szeptemberének egyik éjjelén, az ablakon keresztül bemásztak egy törökbálinti házba. Egyikük a házban alvó sértetthez lépett, majd egy éles eszközt szorítva a nyakához felkeltette. Ezután - a karját szorítva - arra kényszerítette, hogy a széfhez vezesse, és azt kinyissa. Az elkövetők a széfből magukhoz vettek ezernégyszáz eurót, százötven dollárt, kilencvenezer forintot és egy kétszázharmincezer forintos fényképezőgépet. Az asszonyt visszavezették a szobájába, a fal felé fordították és felszólították, hogy ne merje értesíteni a rendőrséget.

Ezt követően elmenekültek a helyszínről.

Több mint tíz év elteltével az elkövetők által a helyszín közelében hátrahagyott tárgyakon végzett DNS elemzés vezetett végül a két férfi beazonosítására és elfogására. Egyiküket - európai és nemzetközi elfogatóparancs alapján - Svájcban sikerült elfogni.

Az ügyben az Érdi Járási Ügyészség felfegyverkezve elkövetett rablás bűntette miatt emelt vádat a férfiak ellen, akik letartóztatásban várják a bírósági eljárást.

 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Váratlan fordulat! „Örökösként” jelentkezett a halálra égetett milliárdos volt „élettársa”, akiről az üzletember korábban a gyámhivatalnak azt állította, hogy rendszeresen meglopja, mérgezi - a nő testvére a TEK műveleti főosztályvezetője
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat