Ma: 2024.02.13.
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info


 
Vissza a főoldalra
Több mint 8 kilogramm kábítószert foglaltak le a csornai rendőrök
Privátkopó 2024. 02. 13. 10:09:00

A csornai rendőrök nagy mennyiségű kábítószergyanús zöld növényi származékot foglaltak le egy környékbeli lakosnál.A Csornai Rendőrkapitányság nyomozói 2024. február 8-án egy családi háznál intézkedtek, mivel információjuk volt, hogy az ott lakó személy kábítószert tart az otthonában.

A kutatás során a rendőrök a ház mögötti garázsban - vödrökben tárolva - több mint nyolc kiló kábítószergyanús növényi törmeléket, illetve a drog porciózásához szükséges eszközöket találtak.

A férfit a nyomozók a Csornai Rendőrkapitányságra előállították, majd gyanúsítottként hallgatták ki, és javaslatot tettek letartóztatására, amelyet az illetékes járásbíróság elrendelt.

 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
50 milliót kért a TEK-es ezredes húga a megölt és elégetett budai milliárdos lányaitól, hogy ne akadályozza a hagyatéki eljárást - nem kapott, ezért most ki akarja semmizni őket
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat