Ma: 2024.06.14.
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info


 
Vissza a főoldalra
Kifosztotta az utcán alvó nőt
Privátkopó 2023. 09. 13. 9:18:00

A Budapesti X. és XVII. Kerületi Ügyészség gyorsított eljárásban eredményesen állította bíróság elé azt a 47 éves férfit, aki fényes nappal fosztott ki egy utcán alvó nőt. A bíróság a kifosztót 1 év és 6 hónap - végrehajtásában 4 évre felfüggesztett - börtönbüntetésre ítélte.Az ítélet szerint a vádlott 2023. augusztus 23-án, délután, a Budapest X. kerület, Kőrösi Csoma Sándor úton észrevett egy ittasan a földön alvó nőt és azt, hogy a válltáskája mellette hever a földön. A férfi odalépett a sértetthez, ellopta a táskáját, majd az Élessarok irányába távozott. A kifosztó az elorzott táskából kivette a nő iratait, azokat eltette, a személyes holmikat tartalmazó táskát egy hulladékledobóba rejtette. A bűncselekményt a közterület-felügyelet munkatársa a térfigyelő kamerán keresztül észlelte, majd értesítette a rendőrséget és egy másik közterület-felügyelővel együtt felkutatták és a helyszín közelében visszatartották a terheltet.

A kerületi ügyészség - a büntetlen előéletű és beismerő vallomást tevő - férfit gyorsított eljárásban állította bíróság elé, amelynek eredményeként őt a bíróság, váddal egyezően, kifosztás és közokiratokkal visszaélés bűntettében bűnösnek mondta ki, és ezért 1 év és 6 hónap börtönbüntetésre ítélte, a büntetés végrehajtását 4 év próbaidőre felfüggesztette.

Az ítélet jogerős.

 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
50 milliót kért a TEK-es ezredes húga a megölt és elégetett budai milliárdos lányaitól, hogy ne akadályozza a hagyatéki eljárást - nem kapott, ezért most ki akarja semmizni őket
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat