Ma: 2024.02.17. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Hírmix
Az úgynevezett nevelőapa büntetésből gerendához kötözte és olajos ronggyal betömte a 12 éves fiú száját
Privátkopó 2023. 11. 28. 6:52:00

Büntetésből vontatókötéllel egy gerendához kötözte, száját pedig gázolajos ronggyal tömte be egy 12 éves fiúnak az úgynevezett nevelőapja, Dombrádon. A Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Rendőr-főkapitányság 18. életévét be nem töltött személy sérelmére elkövetett személyi szabadság megsértésének bűntette miatt rendelt el nyomozást.Miután a fiú kiszabadult egy barátja családjához futott segítségért, ahol sírva elmesélte, mi történt és a karját is megmutattam, amin látszottak a kötél nyomai. A fiúra gyakran vigyáz a nagymamája és a nagynénje is, akik elmondták, hogy a fiú azért kapott büntetést, mert elvitt otthonról ezer forintot az iskolába, mivel az anyja nem adott neki ételre pénzt. A fiú bement a helyi zöldségeshez, ahol vett fornettit meg hat darab ,,duplacsokist”, a gyerek anyja viszont ezt elmondta a nevelőapának.

Az úgynevezett nevelőapa ezután vontatókötéllel kifeszítette a fiút a garázsban a gerendához úgy, hogy a gyereknek csak a lábujja ért le. A fiú elmondása szerint több óra volt, mire ki tudott szabadulni.

Az állatokat alulmúló nevelőapa nem akart nyilatkozni, de a vérszerinti apa feljelentést tett a rendőrségen.

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Rendőr-főkapitányság 18. életévét be nem töltött személy sérelmére elkövetett személyi szabadság megsértésének bűntette miatt rendelt el nyomozást.

 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
50 milliót kért a TEK-es ezredes húga a megölt és elégetett budai milliárdos lányaitól, hogy ne akadályozza a hagyatéki eljárást - nem kapott, ezért most ki akarja semmizni őket
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat