Ma: 2023.11.16. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Balesetek, tűzesetek, katasztrtófák
Késsel támadt édesanyjára egy drogos hulladék
Privátkopó 2023. 11. 16. 12:08:00

A Pest Vármegyei Főügyészség vádat emelt egy férfi ellen, aki késsel támadt édesanyjára, de apja közéjük állt, így sikerült elkerülni, hogy megszúrja a sértettet.A vádirat szerint az elkövető szüleivel és testvérével élt együtt nagykátai otthonukban. A férfinek korábban meggyűlt a baja a kábítószerrel, emiatt többször is kezelték.

2022 márciusának első napjaiban egyszer már megfenyegette otthonukban késsel édesanyját. Ekkor az elkövetőt kórházba is szállították, ahonnan néhány nappal később engedték csak ki.

2022. március 16-án, reggel - miután korábban ismét kábítószert fogyasztott - a vádlott ingerültté vált, mert anyja nem mosta ki az egyik nadrágját. A felindult férfi ekkor kiabálni kezdte, hogy „hol van a kés?”, majd a konyhaasztalról felvett egy 7,5 centiméter pengehosszúságú fanyelű kést. A vádlott a kést a feje fölé emelte és megindult a tőle pár méterre lévő sértett felé, miközben közölte, hogy őt le fogja szúrni. Az elkövető édesapja észlelte, hogy fia a sértett közvetlen közelébe lép a késsel, ezért elállta az útját, így a férfi már nem érte el a sértettet. Az apa erélyes közbelépésének köszönhetően az elkövető nem tudta megsebesíteni édesanyját.

A Pest Vármegyei Főügyészség a férfival szemben emberölés bűntettének kísérlete és kábítószer birtoklásának vétsége miatt emelt vádat.

(Fotó: illusztráció)

További friss információk
Pesterzsébeti tragédia: az édesanya saját kezével próbálta kiszabadítani 9 éves kisfiát a beton alól
Kijelölt gyalogos-átkelőhelyen gázolt és segítségnyújtás nélkül továbbhajtott a volt bátonyterenyei képviselő - korábban kábítószeres ügy miatt gyűlt meg a baja a törvénnyel
Rendőrautóval ütközött Budapesten Pierre Woodman pornórendező
Két bosszúszomjas nő, plusz némi alkohol, „csodákra” képes
Családi tragédia Ajkán
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
50 milliót kért a TEK-es ezredes húga a megölt és elégetett budai milliárdos lányaitól, hogy ne akadályozza a hagyatéki eljárást - nem kapott, ezért most ki akarja semmizni őket
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat