Ma: 2021.10.07. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Bűnözés a nagyvilágban
Nagy tételben „öregeztek” Kozák Alexék Észak-Írországban
Privatkopo.hu 2020. 01. 02. 9:54:00

A három férfiből és egy nőből álló banda főként idős emberek otthonait rabolta ki Észak-Írország Co Fermanagh megyéjében.A Belfast Telegraph értesülései szerint a banda tagjai már évek óta Észak-Írországban élnek, s a vádak szerint legalább ötven esetben törtek be az idősek otthonaiba. Legidősebb áldozatuk 96 éves volt. A bűnözők különböző indokokkal hatoltak be az otthonokba: azt mondták, elveszett kutyájukat keresik, vagy segítséget kértek egy utca megtalálásához.

A banda egyik tagja a 28 éves Alex Kozak, akit a betörések mellett biztosítási csalással, engedély nélkül gépjárművezetéssel is vádolnak. A bűnözők tavaly nyáron voltak a legaktívabbak, akkor Néhány nap alatt több lakásba, illetve házba is behatoltak. A banda tagjait végül augusztusban vették őrizetbe, s most a hatóságok megtagadták tőlük az óvadék elleni szabadon bocsátás lehetőségét. Az ügyet vizsgáló nyomozó szerint ugyanis komoly a veszélye annak, hogy a banda tagjai elmenekülnek.

A Belfast Telegraph arról is beszámolt, hogy a társaság tagjai már többször voltak büntetve, s jelenleg is eljárás folyik ellenük Írországban és Magyarországon is. Kozakot egyebek mellett fegyveres rablásért is elítélték már.

További friss információk
Nagy tételben „öregeztek” Kozák Alexék Észak-Írországban
Több mint kétszázezer pedofil felvételt jelentettek tavaly világszerte
Tíz emeletnyi szajha - ez a „magyar” nő is prostitúció szervezésével kereste meg a mindennapi kokaint Angliában
Sokadik lecke egzotikumra vágyó lánykáknak: megverte, majd megfojtotta a 16 éves bécsújhelyi lányt szír barátja
Innsbrucki lakásában találtak holtan egy magyar prostituáltat
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Váratlan fordulat! „Örökösként” jelentkezett a halálra égetett milliárdos volt „élettársa”, akiről az üzletember korábban a gyámhivatalnak azt állította, hogy rendszeresen meglopja, mérgezi - a nő testvére a TEK műveleti főosztályvezetője
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat