Ma: 2021.10.08. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Bűnözés a nagyvilágban
Tíz emeletnyi szajha - ez a „magyar” nő is prostitúció szervezésével kereste meg a mindennapi kokaint Angliában
Privatkopo.hu 2019. 01. 23. 15:08:00

„Több éves börtönbüntetés elé néz egy magyar nő és férje Nagy-Britanniában, miután bűnösnek találták őket prostitúció szervezésében" - írja a Daily Mail. A 32 éves „Sz.” (azaz Szuda) Ivett és párja, Karl Ring luxuséletet élt a bevételből.A brit újság azt írja, Magyarországról a nőket egy chelsea-i bérházba vitték, ami „Tíz emeletnyi szajha” néven vált hírhedtté.

A ház tulajdonosa egyébként a brit konzervatív kormánypárt multimilliomos támogatója, Christopher Moran, de ő a cikk szerint nem tudott arról, mire használják az ingatlant, aminek bérleti díját Szuda Ivett bankszámlájáról fizették, bérlőként pedig az édesanyját tüntették fel.

A magyarországi nőket Szuda Ivett az interneten toborozta, és fapados repülőjáratokkal vitte őket Angliába. Egy honlapot is működtetett a pár Kensingtoni angyalok címmel, ahol több mint száz prostituált szolgáltatásait hirdették.

                                                    Hazánk „büszkeségei”

A nőket azzal kecsegtették, hogy 300 fontot is kereshetnek naponta, bevételeiket pedig el kellett felezniük Szudáékkal, akik így több mint 600 ezer fontot kaszáltak az üzleten.

Szuda Ivett azt mondta, nem gondolta, hogy bármi rosszat tenne, mert szerinte a nők elégedettek voltak az üzlettel. Ennek ellenére természetesen bűnösnek találták a párt, ítéletet később hirdetnek ügyükben.

A bíróságon egy nő arról is beszélt, hogy a pár kapcsolatban állt egy kábítószer-kereskedővel, aki rendszeresen kokaint szállított nekik.

További friss információk
Nagy tételben „öregeztek” Kozák Alexék Észak-Írországban
Több mint kétszázezer pedofil felvételt jelentettek tavaly világszerte
Tíz emeletnyi szajha - ez a „magyar” nő is prostitúció szervezésével kereste meg a mindennapi kokaint Angliában
Sokadik lecke egzotikumra vágyó lánykáknak: megverte, majd megfojtotta a 16 éves bécsújhelyi lányt szír barátja
Innsbrucki lakásában találtak holtan egy magyar prostituáltat
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Váratlan fordulat! „Örökösként” jelentkezett a halálra égetett milliárdos volt „élettársa”, akiről az üzletember korábban a gyámhivatalnak azt állította, hogy rendszeresen meglopja, mérgezi - a nő testvére a TEK műveleti főosztályvezetője
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat