Ma: 2023.09.13. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Erőszakos bűnügyek
Amikor nagy a „szerelem”: veréssel kényszerítette prostitúcióra élettársát a 24 éves „navajonki”
Privátkopó 2023. 05. 15. 8:30:00

Egy tarnazsadányi lakos ellen indult eljárás emberkereskedelem bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt, aki 2022. novembertől kezdődően élettársát prostitúcióra kényszerítette. A Heves vármegyei nyomozók őrizetbe vették, majd gyanúsítottként hallgatták ki a 24 éves férfit.A nyomozás adatai alapján a férfi internetes társkereső oldalon hirdette a nő szolgáltatásait és az abból befolyt pénzt sajátjaként használta fel.

A nő többször próbált felhagyni a tevékenységgel, azonban a férfi fizikai bántalmazásokkal kényszerítette a prostitúció folytatására, ezért a nő végül értesítette a rendőrséget.

A Heves Vármegyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya a Mélységi Ellenőrzési és Közterületi Támogató Alosztály munkatársainak segítségével 2023. május 9-én, otthonában elfogta a 24 éves férfit, akit bűnügyi őrizetbe vétele mellett gyanúsítottként hallgattak ki. Továbbá előterjesztést tettek letartóztatásuk indítványozására, amelyet a bíróság elrendelt.  

További friss információk
15 év fegyházbüntetésre ítélték a cigánynőt, aki kivégezte újszülöttjét
A legendás cigány gyerekszeretett újabb példája: egy házaspár éveken keresztül pokollá tette gyermekeik életét - elhanyagolták, verték és szexuálisan bántalmazták őket
Cigarettát tarhált a cigány, aztán sótartóval rabolt
Csoportos verekedés Oroszlányban
Kiccsaládok konfliktuskezelése: szerszámnyelek, szélvédőbetörés és lövöldözés - csak a szokásos
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
50 milliót kért a TEK-es ezredes húga a megölt és elégetett budai milliárdos lányaitól, hogy ne akadályozza a hagyatéki eljárást - nem kapott, ezért most ki akarja semmizni őket
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat