Ma: 2021.10.07. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Erőszakos bűnügyek
Összeverte élettársát, majd benyugtatózva lefeküdt aludni
Privatkopo.hu 2021. 09. 30. 8:38:00

A Kazincbarcikai Járási Ügyészség vádat emelt egy ötvenes éveiben járó férfi ellen súlyos testi sértés és kapcsolati erőszak bűntette miatt.A vádirat szerint a vádlott élettársával 2019 májusától Sajószentpéteren éltek. Gyakran voltak közöttük nézeteltérések amiatt, mert  a vádlottnak nem volt munkahelye, viszont rendszeresen alkoholizált, és ilyenkor bántalmazta élettársát.

2020 májusa  és 2021 májusa között, havonta egy-két alkalommal megverte élettársát, ököllel ütötte és rugdosta, valamennyi esetben kisebb sérüléseket okozott. Az egyik vita során, 2020 júniusában, este konyhakéssel támadt a nőre, amivel a nyakán és a hát nyaki részén szúrt, vágott sérülést okozott neki.

2021 májusában a vádlott ismét leittasodott, ekkor a sértett is fogyasztott kisebb mennyiségű alkoholt. Délután lakásuk konyhájában tartózkodtak, amikor a vádlott megint belekötött élettársába, egy kicsorbult tányérral megdobta, a nyakán vágott sebet ejtett rajta. A nő ekkor ki akart menni a helyiségből, a vádlott azonban elé állt, és ököllel arcon ütötte, mire a sértett a kezeit maga elé emelve próbált védekezni, ez viszont nem sikerült, mert a vádlott további négyszer, ököllel az arcán és a mellkasán tovább ütlegelte.

A vádlott ezután nyugtatót vett be és lefeküdt aludni. A sértett csak akkor mert lefeküdni, amikor már meggyőződött arról, hogy a vádlott elaludt.

A sértett a bántalmazás következtében nyolc napon túl gyógyuló, többszörös bordatörés, állkapocscsont-törés sérüléseket szenvedett el.

Az ügyészség a büntetlen előéletű - de más ügyben letartóztatásban lévő - vádlottal szemben börtönbüntetést és közügyektől eltiltást indítványozott.

További friss információk
Tíz év után sem dőlhettek hátra a törökbálinti asszonyt kirabló bűnözők
Különös kegyetlenséggel verte halálra a barátnőjét egy férfi Óbudán
Fegyverrel fenyegette édesanyját - emberölés előkészülete miatt őrizetbe vették
Vascsővel „rendezte” a nézeteltérést
Összeverte élettársát, majd benyugtatózva lefeküdt aludni
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Váratlan fordulat! „Örökösként” jelentkezett a halálra égetett milliárdos volt „élettársa”, akiről az üzletember korábban a gyámhivatalnak azt állította, hogy rendszeresen meglopja, mérgezi - a nő testvére a TEK műveleti főosztályvezetője
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat