Ma: 2022.06.10. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Hírmix
Csak telefont akart venni, de a féltékeny férfi brutálisan összeverte
Privatkopo.info 2022. 06. 10. 6:28:00

Az Ózdi Járási Ügyészség vádat emelt egy 27 éves férfi ellen súlyos testi sértés bűntette miatt. Az elkövető volt élettársát felkeresve, a lakásban összetalálkozott egy férfival, kérdőre vonta, és mivel nem hitte el, hogy telefont vásárolni jött, olyan súlyosan bántalmazta, hogy 8 napon túl gyógyuló sérüléseket okozott neki.A vádirat szerint a vádlott élettársi kapcsolata véget ért, amit nem tudott elfogadni, továbbra is kereste a helyreállítás lehetőségét, és rendkívül féltékeny volt.

A férfi 2021. október közepén, egy este elment volt párjához, de nem tudta, hogy a nő meghirdette a mobiltelefonját. Vásárlási céllal ekkor érkezett meg a sértett férfi. Az elkövető a lakásban a férfit azonnal trágár módon szidott, majd felelősségre vont. A sértett mondta, hogy a mobiltelefont jött megvásárolni, de ezt a magyarázatot a vádlott nem fogadta el, még indulatosabb lett, megragadta ruházatánál a sértettet, majd többször ököllel arcon ütötte.

A férfi volt élettársa felszólítására sem fejezte be a bántalmazást. A sértettet ruhájánál fogva levonszolta a lépcsőn, közben folyamatosan a fejét ütötte, majd az autóhoz vitte azzal a felszólítással, hogy őt el kell vinnie, ahová mondja, különben megöli. A sértett beszállt az autóba, de gyorsan lezárta a járművet, megakadályozva, hogy a vádlott beüljön, aki bosszúból leszakította és elhajlította a gépkocsi hátsó rendszámtábláját, így a sértett el tudott menekülni.

A verés következtében a sértett a bal szemgödör csontjainak törésével járó 8 napon túl gyógyuló sérüléseket szenvedett el.

Az ügyészség a büntetett előéletű vádlottal szemben börtönbüntetést és közügyektől eltiltást indítványozott.

További friss információk
Csak telefont akart venni, de a féltékeny férfi brutálisan összeverte
Megölte védekezésre képtelen férjét egy asszony
Szexuális kényszerítés lett a közösségi oldalon kötött ismeretségből
Rendőrkézen a tiszavasvári rablás elkövetői - egyiküket a TEK bevonásával fogták el
Bajonettel támadt a rendőrtisztre
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
50 milliót kért a TEK-es ezredes húga a megölt és elégetett budai milliárdos lányaitól, hogy ne akadályozza a hagyatéki eljárást - nem kapott, ezért most ki akarja semmizni őket
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat