Ma: 2022.06.14. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Hírmix
Filmszakadás: elbocsátása után öt bűncselekményt követett el
Privatkopo.info 2022. 06. 13. 10:39:00

A 20 éves férfi nem tudta feldolgozni, hogy tavaly ősszel - azonnali hatállyal - elbocsátották a munkahelyéről, ami egy győri bevásárlóközpontban volt. Először könyörgött az üzletvezetőnek, hogy vegye vissza, sírt, a fejét a falba verte, majd a sétálóutcán rákiabált egy szemből érkező nőre. Ezt követően egy férfit szándékosan, nagy erővel meglökött, a parkolóba érve pedig egy másik férfit is szándékosan meglökött.Az utcára kiérve egy nőt hátulról nekilökött és nekiszorított egy parkoló járműnek, megszorította a nyakát és pénzének átadására szólította fel. Amikor a nőnek sikerült kiszabadulnia a szorításból és szembefordult a férfival, akkor a férfi megragadta a nő táskáját és megpróbálta kitépni a kezéből, de ez nem sikerült neki.

Az utcán tovább haladva egy másik gyalogost is megállított, a nő elé állt és pénzt kezdett követelni tőle. Közben az arca előtt mutogatott és megfenyegette azzal, hogy ha kiabálni mer, akkor bántani fogja. Ekkor érkezett a közelükbe egy újabb nő, akire a férfi rákiáltott, hogy álljon meg, majd utána indult. Értéket azonban tőle sem vett el.

Röviddel ezek után a férfi utolért és hátulról fellökött egy idős - 82 éves - hölgyet, aki elesett, majd megfogta a néni táskáját és azt az idős hölggyel együtt húzta a földön, miközben azt kiabálta, hogy agyonveri, ha nem adja oda neki a táskáját. Az asszonyt a férfi bántalmazta is, kétszer beletalpalt a jobb combjába, 8 napon belüli gyógytartamú sérülést okozva ezzel neki. A táskát végül megszerezte, azzal elfutott, de járókelők feltartóztatták és visszavitték a sértettnek a táskáját.

A letartóztatásban lévő vádlottal szemben minősített rablás, két rendbeli rablás kísérlete, minősített testi sértés kísérlete és garázdaság miatt 15 év szabadságvesztés is kiszabható.

Az ügyben a Győri Rendőrkapitányág rendőrei jártak el, míg az érdemi döntést várhatóan a Győri Járásbíróság fogja meghozni.

További friss információk
Filmszakadás: elbocsátása után öt bűncselekményt követett el
Csak telefont akart venni, de a féltékeny férfi brutálisan összeverte
Megölte védekezésre képtelen férjét egy asszony
Szexuális kényszerítés lett a közösségi oldalon kötött ismeretségből
Rendőrkézen a tiszavasvári rablás elkövetői - egyiküket a TEK bevonásával fogták el
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
50 milliót kért a TEK-es ezredes húga a megölt és elégetett budai milliárdos lányaitól, hogy ne akadályozza a hagyatéki eljárást - nem kapott, ezért most ki akarja semmizni őket
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat