Ma: 2022.06.07. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Erőszakos bűnügyek
Halálra verte élettársának anyját egy férfi
Privatkopo.info 2022. 06. 07. 9:34:00

A Komárom-Esztergom Megyei Főügyészség minősített emberölés miatt vádat emelt azzal a férfival szemben, aki egy tatabányai családi házban, 2021. június 25-én, délután megölte élettársának az anyját.A vádirat szerint a férfi és az élettársának az anyja - a sértett - rossz viszonyban éltek egy tatabányai családi házban, 2021. június 25-én, délután egy porzsákon vesztek össze. A vitának a sértett vetett véget, elindult az emeletről lefelé a lépcsőn, a férfi pedig utána ment, majd véletlenül meglökte. Az asszony a földre zuhant, és az esés okozta sérülések miatt magatehetetlenül feküdt a padlón. Ettől a férfi rendkívüli haragra gerjedt, a sértettet többször megrúgta, rátérdelt a hátára, felső testét hátrafeszítette, fejét a járólapba ütötte.

Az asszony a bántalmazás következtében olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette.

A főügyészség a férfival szemben védekezésre képtelen személy sérelmére elkövetett emberölés bűntette miatt nyújtott be vádiratot a Tatabányai Törvényszékre. A főügyészség a vádiratban indítványt tett arra, hogy a bíróság a férfival szemben fegyházbüntetést szabjon ki azzal, hogy feltételes szabadságra nem bocsátható, továbbá tiltsa el a közügyek gyakorlásától.

További friss információk
Szexuális kényszerítés lett a közösségi oldalon kötött ismeretségből
Rendőrkézen a tiszavasvári rablás elkövetői - egyiküket a TEK bevonásával fogták el
Bajonettel támadt a rendőrtisztre
Kirabolta, összeverte
12 és 14 éves lányok raboltak Budapesten
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
50 milliót kért a TEK-es ezredes húga a megölt és elégetett budai milliárdos lányaitól, hogy ne akadályozza a hagyatéki eljárást - nem kapott, ezért most ki akarja semmizni őket
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat