Ma: 2024.05.20. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Erőszakos bűnügyek
A legendás cigány gyerekszeretett újabb példája: egy házaspár éveken keresztül pokollá tette gyermekeik életét - elhanyagolták, verték és szexuálisan bántalmazták őket
Privátkopó 2023. 09. 13. 10:06:00

A Győri Fellebbviteli Főügyészség a büntetése súlyosítását indítványozta annak az „apának” és „anyának”, akik éveken keresztül testileg és lelkileg is bántalmazták gyermekeiket, szexuálisan zaklatták őket.A házaspár 2019 augusztusában Szerbiából költözött Magyarországra. Házasságukból öt gyermek született, akiket fizikailag és érzelmileg elhanyagoltak. A férfi 2018. évtől kezdődően többször rávette a feleségét, hogy kutyájukkal szexuális cselekményt végezzen, és ezekről felvételt is készített.

A férfi 2020 májusáig több alkalommal 15 éves lányával szexuális kapcsolatot létesített. Előfordult, hogy erre a legkisebb gyermek, a 4 éves kislány jelenlétében került sor. 2020 tavaszán a férfi a másik, 16 éves lányát is megpróbálta szexuálisan molesztálni. A férfi 2020. év elején többször arra kényszerítette a 11 éves fiát, hogy az édesanyjával szexuális cselekményt végezzen. Az anya kezdetben tiltakozott, de végül mindenben közreműködött a férjével.

Az agresszív férfi a gyerekeit lelkileg is gyötörte, azzal fenyegette, hogy ha nem teszik meg, amit mond, megveri, elzavarja otthonról őket. A nő tudott a férje viselkedéséről, de passzív maradt, nem fordult hatósághoz, nem védte meg a gyerekeit. A szülők magatartásának következtében a gyerekek érzelmileg, lelkileg súlyosan sérültek.

A Győri Törvényszék az apát 10 rendbeli bűncselekmény miatt 18 év fegyházbüntetésre, 10 év közügyektől eltiltásra, az anyát 6 rendbeli bűncselekmény miatt 9 év fegyházbüntetésre, 9 év közügyektől eltiltásra ítélte. Mindkettőjüket végleges hatállyal eltiltotta bármely olyan foglalkozás gyakorlásától, melynek keretében tizennyolcadik életévét be nem töltött személy nevelését, felügyeletét, gondozását, gyógykezelését végzi. Szülői felügyeleti jogukat három, még kiskorú gyermekük vonatkozásában megszüntette.

Az ítélet ellen az ügyész a vádlottak büntetésének a súlyosítása, a férfi és a védője enyhítés, a nő és a védője elsődlegesen felmentés, másodlagosan eltérő minősítés és enyhítés érdekében fellebbezett.

A Győri Fellebbviteli Főügyészség álláspontja szerint a szülők nem csak a jogi, hanem a legalapvetőbb erkölcsi kötelezettségüket szegték meg, pokollá téve gyermekeik életét. Mindezekre figyelemmel a büntetések súlyosítását tartja indokoltnak.

Az ügyben másodfokon a Győri Ítélőtábla fog dönteni.

További friss információk
Túl sokat tud egy kiterjedt csalási ügyről, savat itattak egy férfival és magára hagyták
17 éves fiút vert agyon és rabolt ki egy cigánybűnöző - még a cipőjét is magával vitte
Kegyetlen pedofilt ítéltek életfogytig tartó szabadságvesztésre
Rabolt pénzből fizette vissza az elsikkasztott százezreket a dohánybolti eladó
Súlyosabb büntetés kiszabását kezdeményezi a főügyészség Gyárfás Tamással és Portik Tamással szemben
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
50 milliót kért a TEK-es ezredes húga a megölt és elégetett budai milliárdos lányaitól, hogy ne akadályozza a hagyatéki eljárást - nem kapott, ezért most ki akarja semmizni őket
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat