Ma: 2024.04.02. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Erőszakos bűnügyek
Előre kitervelte a férje megölését a titkos szerelmi viszonyt folytató asszony
Privátkopó 2024. 02. 14. 8:42:00

A Vas Vármegyei Főügyészség minősített emberölés bűntettének kísérlete és más bűncselekmény miatt emelt vádat azzal a nővel és társával szemben, akik 2023 márciusában, Szombathelyen meg akarták ölni a nő férjét. A vádlottak letartóztatásban várják a törvényszéki eljárást.A vádirat szerint a vádlottak között - megismerkedésük után rövidesen - szerelmi viszony alakult ki. A nő úgy hitte, hogy a férje nem egyezne bele a válásukba, ezért társával közösen elhatározták, hogy megölik. Először meg akarták mérgezni a sértettet, ezért a nő a szeretőjétől átvett, ismeretlen összetételű szert kevert legalább ötször a férje italába, ételébe, amitől azonban a sértettnek csupán gyomorpanaszai lettek. Ezek után a vádlottak elhatározták, hogy álmában ölik meg a férfit.

2023 márciusának egyik éjjelén, a szerető fóliát szorított a hálószobában alvó sértett arcára, amíg a nő lefogta a férfi lábait. A férj azonban felébredt, beleharapott a férfi kezébe, aki ekkor nagy erővel ütötte a sértett arcát, majd miután a földre estek, többször belerúgott a sértettbe, aztán egy vázával fejbe ütötte. A segítségért kiabáló sértett száját a felesége befogta, akinek kezébe a férfi szintén beleharapott, majd a nő a zajra felébredt, a hálószobába belépő közös gyermeküket kirángatta onnan, és bezárta a szobájába, hogy ne tudjon segítséget nyújtani az apjának.

A kitartóan ellenálló sértett - miután gyermeke megzavarta a vádlottak cselekményét - felajánlotta, ha felhagynak a bántalmazásával, beleegyezik a válásba, és nem tesz feljelentést. Ekkor a vádlottak a bántalmazását abbahagyták, kitakarították a szobát, kimosták az ágyneműt és a függönyöket is.

A sértett a bántalmazás következtében nyolc napon túl gyógyuló, súlyos sérüléseket szenvedett.

A Vas Vármegyei Főügyészség a nőt és társát előre kitervelten, védekezésre képtelen személy sérelmére elkövetett emberölés bűntettének kísérletével, továbbá a nőt aljas indokból elkövetett személyi szabadság megsértésének bűntettével vádolja, és a letartóztatásban lévő vádlottakkal szemben határozott ideig tartó fegyházbüntetés kiszabását és a közügyek gyakorlásától eltiltásukat indítványozta.

A vádlottak büntetőjogi felelősségéről a Szombathelyi Törvényszék fog dönteni.

További friss információk
Féltékenységből verte, megalázta feleségét
Élettársát akarta megölni - életveszélyesen megsebesítette a nőt
A pultosnő megverte a vendéget
Kilökte az ablakon a volt élettársát
Halálra szúrta korábbi élettársát az italozó életmódot folytató 35 éves nő
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
50 milliót kért a TEK-es ezredes húga a megölt és elégetett budai milliárdos lányaitól, hogy ne akadályozza a hagyatéki eljárást - nem kapott, ezért most ki akarja semmizni őket
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat