Ma: 2024.07.12. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Hírmix
Évek óta a Nemzeti Nyomozó Iroda célkeresztjében a 26 éves kábítószer-kereskedő
Privátkopó 2024. 06. 14. 9:25:00

Egy tavaly elfogott, nemzetközi kapcsolatokkal rendelkező, 26 éves kábítószer-kereskedő körül egyre jobban szorul a hurok. A Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI) egymás után deríti fel a hozzá köthető ügyeket és a vele kapcsolatban álló dílereket. Legutóbb egy szerb férfi kezén kattant a bilincs.A 26 éves M. V. ellen évek óta eljárást folytatnak a hatóságok. Neve már 2017-ben felmerült egy külföldről hazánkba hozott drogszállítmánnyal kapcsolatban. Abban már vádat is emeltek ellene, bár ügyében ítélet még nem született. Azonban ezt követően sem állt le a kábítószer-terjesztéssel.

A KR NNI 2021-ben kezdett eljárást a budapesti fiatalember ellen. A nyomozók kiderítették, hogy nemzetközi alvilági kapcsolatainak köszönhetően külföldről behozott drogok értékesítéséből tartotta fenn magát. A gyanú szerint olasz és szerb kábítószerdílerekkel is kereskedett. Hazánkban két drogdeponáló helyet is fenntartott. Az egyik egy budapesti istállóban volt, míg a másik egy Bács-Kiskun megyei tanyán. A drogterjesztést azonban évekig nem sikerült rábizonyítani.

A felderítésben a fordulópontot az hozta meg, amikor 2022 szeptemberében, külföldön elfogták az olasz társát, aki ellen a magyar rendőrség európai elfogatóparancsot adott ki. A férfi a nyomozóknak bevallotta, hogy még 2019-ben a budapesti istállóban M .V.-nek 37 kg. marihuánát adott át. Érdekesség, hogy a rendőrségnek épp M. V. adta át akkor a kábítószert azzal, hogy ahhoz semmi köze, csak az öltözőjében találta.

A nyomozók ezt követően - 2023 márciusában - elfogták M. V. két magyar társát, egyiküket kábítószer birtoklásával, míg a másikat kábítószer-kereskedelemmel gyanúsították meg. A náluk tartott kutatásokkor marihuánát és kokaint foglaltak le a rendőrök.   

Egy hónappal később már M. V. kezén is kattant a bilincs, ahogy egy harmadik társáén is. A gyanú szerint ők egymás között ketaminnal üzleteltek. Egy elszámolási vita okán - ami 1,5 millió forintnak megfelelő ketaminról szólt - M.V. megverette a férfit, aki nem akart neki fizetni. Így a kábítószer-kereskedelem mellett a 26 éves férfinak önbíráskodás miatt is felelnie kell.

A letartóztatásával kapcsolatos bírósági meghallgatásán saját magát leplezte le azzal, hogy egy olyan feljegyzést készített, ami arra utalt, hogy a budapesti istállóban több kilogramm kábítószer lapul. A nyomozók az istálló feletti padláson meg is találták a 7 kg. marihuánát. A gyanúsított jelenleg letartóztatásban van, miközben a nyomozók egyre több terhelő bizonyítékot derítenek fel, és egyre inkább szélesítik az ügyet.

Legutóbb, június 4-én a KR NNI Bűnszervezetek Elleni Osztálya M. V. szerb társát fogta el. A gyanú szerint 2022 tavaszán a férfi legalább 200 üveg ketamint adott el M. V.-nek a Bács-Kiskun vármegyei tanyán. 

Az ügynek itt koránt sincs vége. Ugyan a nyomozók már eddig is közel 45 kg. marihuánával és több száz üveg ketaminnal hozták összefüggésbe M. V.-t, de céljuk nem más, mint hogy a 36 éves budapesti férfi teljes kapcsolatrendszerét felderítsék, és a hozzá köthető valamennyi társát elfogják.     

További friss információk
Megkéselte sógorát a 19 éves férfi
Késsel fenyegette a járókelőket egy salgótarjáni idióta
Baltával támadt a rendőrökre az agresszív cigány
Értelmi sérült, siketnéma nőt erőszakolt meg egy 52 éves féreg
Hasba szúrta élettársát egy beszámíthatatlan férfi
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
50 milliót kért a TEK-es ezredes húga a megölt és elégetett budai milliárdos lányaitól, hogy ne akadályozza a hagyatéki eljárást - nem kapott, ezért most ki akarja semmizni őket
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat