Ma: 2024.07.09. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Hírmix
Fojtogatott egy nőt az utcán, mégis elengedték a rendőrök a reptérre
Privátkopó 2023. 05. 26. 7:03:00

Vasárnap, hajnalban a saját lakása előtt támadtak meg egy 25 éves nőt Budapesten, a XIII. kerületben. Az elkövető szabadon távozhatott a helyszínről…Az áldozat hajnali 3 óra körül szállt le a 4-6-os villamosról a Jászai Mari téren, és éppen a Vígszínház mögött sétált hazafelé, amikor gyanakodni kezdett, hogy követi valaki. Senkit sem látott a háta mögött, de amikor megérkezett a házhoz, ahol lakik, és felkapcsolta a villanyt a lépcsőházban, egyszer csak megragadta valaki hátulról, és fojtogatni kezdte.

A dulakodást hallva a szomszédok a nő segítségére siettek, és elzavarták a 40 év körüli, portugál állampolgárságú férfit, aki mégis ott maradt a bejáratnál.

Kihívták a rendőröket, akiknek az elkövető azt mondta: hamarosan indul a repülőgépe, az utolsó estére már nem akart szállást fizetni, ezért az utcán aludt, és arra ébredt, hogy eltűnt a táskája. Állítása szerint tolvajnak hitte a nőt, ezért eredt a nyomába.

Az áldozat az rtl.hu-nak azt nyilatkozta, hogy a rendőrök csak külön kérésre pakoltatták ki a támadó zsebeit, majd miután egyeztettek a központtal, szabadon engedték a férfit. A Budapesti Rendőr-főkapitányásg utólag azt írta, hogy „a személyi szabadságot korlátozó intézkedés feltételei nem álltak fent”.

A nő nyolc napon belül gyógyuló sérülést szenvedett, könnyű testi sértés miatt magánindítvánnyal élt, ezért a BRFK XIII. Kerületi Rendőrkapitányság az ügy iratait a hatáskörrel rendelkező bíróságra küldi meg. 

További friss információk
Megkéselte sógorát a 19 éves férfi
Késsel fenyegette a járókelőket egy salgótarjáni idióta
Baltával támadt a rendőrökre az agresszív cigány
Értelmi sérült, siketnéma nőt erőszakolt meg egy 52 éves féreg
Hasba szúrta élettársát egy beszámíthatatlan férfi
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
50 milliót kért a TEK-es ezredes húga a megölt és elégetett budai milliárdos lányaitól, hogy ne akadályozza a hagyatéki eljárást - nem kapott, ezért most ki akarja semmizni őket
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat