Ma: 2024.06.11. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Hírmix
Ezúttal nem cigit, kerékpárt kért a „tudjukki” - a vége ugyanaz lett
Privátkopó 2024. 05. 07. 11:55:00

A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Főügyészség vádat emelt egy nő és két fiatalkorú fiú ellen életveszélyt okozó testi sértés és rablás bűntette miatt. Az elkövetők egy időskorú férfitól a korábban kölcsönkért kerékpárját úgy vették el, hogy ütlegelték, földre lökték, fejét rugdosták életveszélyes sérüléseket okozva.A vádirat szerint a nő 2023 júniusában, éjszaka, egy borsodi településen, az utcán találkozott a 68 éves férfival, akitől elkérte a kerékpárját. A sértett odaadta, de mivel a váltó elromlott a nő visszatolta, és átadta. A férfi szidta a nőt, hogy műszaki hibát okozott, amint a nő annyira felháborodott, hogy rángatni kezdte a kerékpár hátsó kerekét és lökdöste a sértettet. Ekkor érkezett meg a helyszínre a két fiatalkorú vádlott ittas állapotban, beavatkoztak és felszólították a nőt, hogy hagyja békén a sértettet.

A sértett tovább indult, de a nő kijelentette, hogy neki kell a kerékpár, ezért a két fiatallal - akikkel baráti viszonyban volt - az idős férfi után mentek. A nő hátulról fejen ütötte, az egyik fiatalkorú szintén a fejét ütötte, amitől az áldozat a földre esett, homlokával a betonozott talajnak ütődött. A nő és másik fiatalkorú társa többször fejen rúgták a férfit, az egyik fiatal az elejtett mobiltelefonját elvette, amit később a kerékpárral együtt elrejtettek.

A sértett a bántalmazás következtében közvetetten életveszélyes sérüléseket szenvedett el.

Az ügyészség a letartóztatásban lévő, büntetlen előéletű vádlottak közül a nővel szemben fegyházbüntetést és közügyektől eltiltást, a fiatalkorúakkal szemben fiatalkorúak börtönében letöltendő szabadságvesztés büntetést, és közügyektől eltiltást indítványozott.

(Fotó: illusztráció)

További friss információk
Mellkason szúrta az élettársát, de szerencsére azonnal megbánta
Megverték és kirabolták a szemtanút
Csak „szépen kérte” a pénzt
Bűnügyi felügyelet alá helyezték Gyárfás Tamást
Molesztálta a felesége unokáját a „papa” - súlyosításért fellebbezett az ügyészség
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
50 milliót kért a TEK-es ezredes húga a megölt és elégetett budai milliárdos lányaitól, hogy ne akadályozza a hagyatéki eljárást - nem kapott, ezért most ki akarja semmizni őket
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat