Ma: 2022.06.07. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Erőszakos bűnügyek
Késsel és tőrrel fenyegette volt élettársát, aztán kicsit lövöldözött is
Privatkopo.info 2022. 06. 07. 8:43:00

Késsel és tőrrel fenyegette volt élettársát és annak családtagjait egy férfi Komáromban. A gyanú szerint az elkövető a nála lévő légpuskával több lövést is leadott.A rendőrségre 2022. június 6-án, délután érkezett bejelentés arról, hogy Komáromban egy férfi fegyverrel fenyegeti a családját, amelynek során több lövés is eldördült. Az elkövető ezután elmenekült a helyszínről.

A kiérkező járőröknek a sértett elmondta, hogy volt élettársa délután jelent meg a hétvégi házuknál és a nála lévő késsel és tőrrel fenyegette őt, az édesanyját, valamint jelenlegi párját. A férfinél egy légpuska is volt, amellyel több lövést is leadott, majd elfutott. A komáromi járőrök egy órán belül elfogták B. Vilmost. A férfi megmutatta a rendőröknek, hova rejtette el a légpuskát, amit lefoglaltak. 

A 33 éves férfit a nyomozók fegyveresen elkövetett garázdaság bűntett elkövetése miatt hallgatták ki gyanúsítottként, majd őrizetbe vették, és kezdeményezték, hogy az ügyészség tegyen indítványt a letartóztatására.

További friss információk
Szexuális kényszerítés lett a közösségi oldalon kötött ismeretségből
Rendőrkézen a tiszavasvári rablás elkövetői - egyiküket a TEK bevonásával fogták el
Bajonettel támadt a rendőrtisztre
Kirabolta, összeverte
12 és 14 éves lányok raboltak Budapesten
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
50 milliót kért a TEK-es ezredes húga a megölt és elégetett budai milliárdos lányaitól, hogy ne akadályozza a hagyatéki eljárást - nem kapott, ezért most ki akarja semmizni őket
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat