Ma: 2024.06.11. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Erőszakos bűnügyek
20 ezer forintot rabolt Kiskunmajsán egy ukrán jöttment
Privátkopó 2024. 05. 07. 13:38:00

A kiskunmajsai rendőrök alig egy óra alatt megtalálták a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható ukrán állampolgárt.Rablásról érkezett bejelentés a rendőrségre 2024. május 6-án, kora délután. A telefonáló elmondta, hogy valaki egy kiskunmajsai bolt parkolójában megtámadott egy középkorú férfit: megütötte áldozatát, majd elvette húszezer forintját. Az esetnek volt szemtanúja, illetve rendelkezésre állt több biztonsági kamera felvétele, így a rendőrök forrónyomon kezdték meg a rabló üldözését.

Az összegyűjtött adatok arra utaltak, hogy a bűnelkövető nem helyi lakos, ezért a nyomozók felkeresték azokat a helyeket is, ahol külföldiek fordulhatnak meg. Többek között a jó személyleírásnak köszönhetően alig egy óra alatt felkutatták és elfogták a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható 20 éves ukrán állampolgárt.

A jöttmentet rablás miatt kihallgatták és őrizetbe vették. A rendőrök megtalálták nála az erőszakos úton szerzett pénzt, amit a sértett visszakapott.

A nyomozók kezdeményezik a külföldi férfi letartóztatását.

További friss információk
Mellkason szúrta az élettársát, de szerencsére azonnal megbánta
Megverték és kirabolták a szemtanút
Csak „szépen kérte” a pénzt
Bűnügyi felügyelet alá helyezték Gyárfás Tamást
Molesztálta a felesége unokáját a „papa” - súlyosításért fellebbezett az ügyészség
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
50 milliót kért a TEK-es ezredes húga a megölt és elégetett budai milliárdos lányaitól, hogy ne akadályozza a hagyatéki eljárást - nem kapott, ezért most ki akarja semmizni őket
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat